.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ πνίγει την φωνή από τα κόμματα υποστήριξης του ΟΧΙ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα υποστήριξης του ΟΧΙ, παρά τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 3β της Πράξης Νομοθετικού Περιε-χομένου για την "Κατεπείγουσα Ρύθμιση για την διοργάνωση της διαδικασίας διεξαγωγής δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015", στερούνται ισότιμης συμμετοχής στα ΜΜΕ .

Αυτό προκύπτει με δήλωση του γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κωρονάκη, ο οποίος αποφάσισε εκπροσωπώντας το μεγαλύτερο κόμμα που στηρίζει το ΟΧΙ, ότι δεν θα συγκροτήσει ενιαία επιτροπή στήριξης του ΟΧΙ.

Σε αντίθεση με τα κόμματα που στηρίζουν το ΝΑΙ, τα οποία την έχουν ήδη συγκροτήσει.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί στο ελάχιστο ο χρόνος παρουσίας στα ΜΜΕ του ΕΠαΜ και των άλλων εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων.

Με αυτόν τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ στερεί τους πολίτες από την ενημέρωση και την τεκμηρίωση υπέρ του ΟΧΙ από το ΕΠαΜ και των άλλων εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων και ουσιαστικά διαχωρίζει την θέση του δημιουργώντας σύγχυση στους ψηφοφόρους του.

Το ερώτημα που τίθεται είναι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτόν τον τρόπο συνειδητά αποδυναμώνει την φωνή του ΟΧΙ.

Διότι όπως διαφαίνεται τελικά, η αποφασιστικότητα του ΣΥΡΙΖΑ για ρήξη με τους τοκογλύφους, τους εκβιαστές του λαού και τους ντόπιους υπηρέτες τους, σταματά εκεί που αρχίζει η πραγματική θέληση του λαού να ξεμπερδεύει με το γενοκτόνο ευρωσύστημα, και να τους «στείλει από εκεί που ήρθαν».

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση, πως όταν βγάζεις το όπλο από την θήκη πρέπει να είσαι αποφασισμένος αν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσεις, διαφορετικά το αποτέλεσμα της όποιας συνθηκολόγησης θα είναι πολλαπλά ολέθριο.

Το ΕΠαΜ συνεπές στις αρχές του θεωρεί ότι κάθε νίκη μικρή η μεγάλη απέναντι στο ευρωιερατείο είναι προς όφελος του λαού. Γι’ αυτό καλούμε τον λαό σε μία μετωπική συμπαράταξη για ένα «συντριπτικό ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα.

Αθήνα 02/07/2015.
Το Γραφείο Τύπου του ΕΠαΜ