.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Οι Έλληνες και το πατριωτικό μέτωπο αντίστασης στους τοκογλύφους


Οι Έλληνες και το πατριωτικό μέτωπο αντίστασης στους τοκογλύφους

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΓΙΝΑΝ... ΑΡΝΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ... ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις προκαλεί η συνθηκολόγηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τους δανειστές και ταυτόχρονα με Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι...
Οι... λύκοι έγιναν... αρνάκια, αφού ο Αλέξης Τσίπρας έκανε πίσω την πιο κρίσιμη στιγμή, ξεχνώντας προεκλογικές, αλλά και μετεκλογικές δεσμεύσεις για το σκίσιμο των μνημονίων και την αποβολή των τοκογλύφων δανειστών από τη χώρα. Αλλά και ο Πάνος Καμμένος που προεκλογικά δεσμευόταν πως θα έκανε τα πάντα για να σταματήσουν τα μνημονιακά συμφέροντα να ρουφάνε το αίμα του ελληνικού λαού... λύγισε στο παρά πέντε και βάζει και αυτός τη σφραγίδα του σε ένα ακόμη μνημόνιο υποταγής της πατρίδας μας στη Μέρκελ και τον Σόιμπλε.
Τη στιγμή που Τσίπρας και Καμμένος αποδείχτηκαν αδύναμοι να ορθώσουν ανάστημα ως συγκυβέρνηση, απέναντι στις εξωφρενικές απαιτήσεις των δανειστών, αλλά κυρίως ανεπαρκείς να αξιοποιήσουν τη διπλή λαϊκή εντολή που έλαβαν για να βάλουν ένα οριστικό τέλος στα μνημόνια, έχει πλέον καταστεί πιο αναγκαία από ποτέ η ανάγκη ενός πατριωτικού μετώπου.
Ενός μετώπου που θα το απαρτίζουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες βουλευτές από την παρούσα βουλή, που είχαν το σθένος να μην καταργήσουν τη λαϊκή ετυμηγορία και να συνταχθούν με το ΟΧΙ των Ελλήνων.
Η χθεσινή ηγετική παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, αποτελεί ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, αφού κανένας Έλληνας που βάζει πάνω απ όλα το μέλλον των παιδιών του και την απαγκίστρωση της πατρίδας από τη θηλιά των χρεών και των δανειστών, δεν μπορεί παρά να συνταχθεί μαζί της.
Φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει πλέον φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να ολοκληρωθεί ο φαύλος κύκλος των πολιτικών που με άλλο πρόγραμμα εξασφαλίζουν την άνοδό τους στην εξουσία και με διαφορετικό την ασκούν. Πάντα εις βάρος του λαού που άναυδος παρακολουθεί τη συνθηκολόγηση και της πρώτης αριστερής κυβέρνησης με τους τοκογλύφους δανειστές.
Το μέτωπο υπέρ της πατρίδας πρέπει να τύχει της υποστήριξης και της Εκκλησίας της Ελλάδας που σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές μπορεί να διαδραματίσει έναν ρόλο εγγυητή, όσον αφορά στην ενότητα και στην προστασία των συμφερόντων της χώρας.
Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι δεν αξίζουν αυτής της αντιμετώπισης που λαμβάνουν από τις μνημονιακές κυβερνήσεις. Στο μακρύ κατάλογο των πολιτικών που λένε... ναι σε όλα προσέθεσαν το όνομά τους ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος.
Σύντομα θα διαπιστώσουν το μέγεθος του ιστορικού λάθους που διαπράττουν. Το 62% του ελληνικού λαού περιμένει να δει την εντολή του να γίνεται πράξη. Το ποιος ή ποιοι πατριώτες θα βγουν μπροστά για να φέρουν εις πέρας την πιο δύσκολη αποστολή, για την πραγματική σωτηρία της Ελλάδας από τα γεράκια της Μέρκελ, του ΕSM και του ΔΝΤ, είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε σύντομα...
Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές...


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/605945/oi-ellines-kai-to-patriotiko-metopo-antistasis-stoys-tokoglyfoys#ixzz3fapED3q8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου