.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Ο Δ.Καζάκης & το Ε.ΠΑ.Μ. στην Τρίπολη στις 11 Απριλίου 2016

Το Ε.ΠΑ.Μ. Τρίπολης διοργάνωσε ανοιχτή ομιλία-συζήτηση με θέμα: «Το επόμενο βήμα: Πρόταση εξόδου από την κρίση», στο Τουριστικό περίπτερο Τρίπολης την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.

Με το μήνυμα «να διώξουμε το φόβο και να πάρουμε τη χώρα και τις ζωές μας, πίσω», ξεκίνησε η εκδήλωση με ομιλητές τον Δημήτρη Κυπριώτη - στρατηγό ε.α. και Οργανωτικό Γραμματέα του Ε.ΠΑ.Μ., τον Αντώνη Παπαντωνίου - Υποναύαρχο Λ.Σ. (ε.α.) - νομικό και μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. και τον Δημήτρη Καζάκη - οικονομολόγο και Γενικό Γραμματέα του Ε.ΠΑ.Μ.

Για συντάξεις «Βουλγαρίας», όπου ακόμη & η παροχή 380 ευρώ εγγυημένης σύνταξης, από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, φαντάζει κάτι αδύνατο, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. και οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης.

«Τσακίζουν έναν ολόκληρο πληθυσμό, τον οδηγούν στην γενοκτονία για του πάρουν το «οικόπεδο», δηλαδή την πατρίδα του», είπε χαρακτηριστικά.

«Η ρευστότητα στην αγορά είναι ανύπαρκτη με αποτέλεσαν οι τράπεζες να «ρουφάνε» ό,τι έχει απομείνει στην οικονομία. Η Ελληνική πολιτεία πλέον δεν υφίσταται, έχει υποβαθμιστεί σε οικόπεδο της Γερμανίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο & την προοπτική να αναλάβει την κυβέρνηση. «Θα υπάρξει πολιτική απόφαση για εθνικό νόμισμα. Στις τράπεζες που ήδη υπάρχουν, θα γίνει εκκαθάριση αφού πρώτα διαπιστωθεί ποιος χρωστάει & πόσα χρωστάει.

Το πρώτο χρονικό διάστημα», πρόσθεσε, «παγώνουν όλες οι οφειλές των πολιτών μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Δεν θα ασκηθούν εξώσεις και δικαστικά μέτρα κατά των οφειλετών. Παράλληλα, όσοι έχουν πληρώσει ήδη 1,5 φορά τις οφειλές τους, δηλαδή το κεφάλαιο συν 50%, το υπόλοιπο χρέος τους διαγράφεται οριστικά, όσο & αν είναι αυτό».

«Στόχος μας», όπως είπε, «είναι να σβήσουν όλα τα χρέη των νοικοκυριών, των ελευθεροεπαγγελματιών, των αγροτών & των μικρομεσαίων, έτσι ώστε να ανασάνει η κοινωνία & η αγορά, με εξαίρεση βέβαια εκείνους που πήραν χαριστικά δάνεια, ή θαλασσοδάνεια.

Ο κ.Καζάκης τόνισε επίσης ότι «το χρέος είναι παράνομο και πρέπει επίσημα αυτό να γνωστοποιηθεί στους πολίτες. Η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα πρέπει να γίνει συντονισμένα και οργανωμένα. Θα υπάρξει ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, ανατροπή μνημονιακών συνθηκών, επιστροφή της δικαιοσύνης και παροχή εισοδήματος στα λαϊκά στρώματα, ως εισόδημα από το κράτος και όχι από τις τράπεζες. Έτσι θα γίνει επανεκκίνηση της κατανάλωσης, ώθηση της αγοράς και ώθηση της παραγωγικής οικονομίας».

Ο κ. Καζάκης, αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα οικοδόμησης ενός νέου συντάγματος, ενώ κάλεσε τους πολίτες να σώσουν την πατρίδα που κινδυνεύει με ακρωτηριασμό

Τέλος, αναλύθηκε το πρόγραμμα του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) και τα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν, ώστε να ανασάνει η κοινωνία και η αγορά.

πηγή κειμένου - http://www.kalimera-arkadia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου