.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Ο ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΟΔΗΓΕΊ ΤΗ ΤΟΥΡΚΊΑ ΜΕ ΒΕΒΑΙΌΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΌ!


 

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ 

Η τουρκική εθνοσυνέλευση  ψήφισε το νόμο για την άρση της ασυλίας βουλευτών. Σύντομα θα εξοστρακιστούν από το Κοινοβούλιο οι Κούρδοι βουλευτές και θα οδηγηθούν στα δικαστήρια, ενδεχομένως δε και στις φυλακές.

Με ένα νομικό πραξικόπημα θα φύγουν  από τη Βουλή εκπρόσωποι  6 εκατομ. ψηφοφόρων!

Ο νόμος αυτός θα έχει και αναδρομική ισχύ σε αντίθεση με τις αρχές δικαίου και του Συντάγματος.  Η Τουρκία εδώ και καιρό έπαυσε να είναι μια ευνομούμενη χώρα που σέβεται τους διεθνείς και  εσωτερικούς κανόνες δικαίου.

Η “νέα Τουρκία” που οραματίζεται ο Ερντογάν  δεν θα τηρεί , δεν θα σέβεται κανέναν κανόνα, κανένα νόμο. Θα ισχύει μόνο ό,τι λέει ο Πρόεδρος. Πρόκειται για μια φασιστική δικτατορία. 

Ο Πρόεδρος με την τελευταία πράξη του  βάζει  ταφόπλακα στην ενότητα της χώρας και την οδηγεί στην διάσπαση, στον διαμελισμό.

Ο  απόλυτος άρχοντας με τους υποτακτικούς του   σκέπτονται μόνο πώς θα αυξήσουν τον πλούτο τους. Ο υποψήφιος πρωθυπουργός Μπιναλί  Γιλντιρίμ  έγινε Μίδας στα χρόνια που είναι υπουργός μεταφορών. Όταν τον ρώτησαν πως ένας δημόσιος υπάλληλος, ιδιότητα που είχε πριν γίνει υπουργός, είχε τόσα χρήματα  για να αγοράσει επιχειρήσεις και πλοία, απάντησα ότι παράλληλα πωλούσε και λαχεία!  Τυχερός λαχειοπώλης!


Το πολιτικό σύστημα οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα τη χώρα στον διαμελισμό. Δεν είναι τυχαία τα δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου που αναμοχλεύουν τον περίφημο χάρτη  Sykes-Pico.  Μετά τους New York Times και το περιοδικό Economist είχε αφιέρωμα στην συμφωνία που έγινε πριν από εκατό χρόνια.

Ο Ερντογάν και η παρέα του κάποια μέρα θα δικαστούν για εσχάτη προδοσία. Ο Μεντερές οδηγήθηκε στο ικρίωμα για εγκλήματα που μοιάζουν με πταίσματα μπροστά σε αυτά που έκανε και κάνει η γνωστή παρέα.


ΠΗΓΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ