.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΕΛΛΑΔΑ. 99 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ. ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΛΕΞΗ;


 

...Αλήτες του πεζοδρομίου της ανθρώπινης ιστορίας στο Βήμα της ζωής μας....

ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ


Τρεις γενεές υποτάσσει στον ξένο ζυγό ο Αλέξης Τσίπρας και ο συγκυβερνήτης του Πάνος Καμένος, την αποφράδα ημέρα του 21ου αιώνα, την 22α Μαΐου 2016. 

Τους σημερινούς 30άρηδες που εθίζονται στην ανεργία, στην περιστασιακή εργασία της δουλείας των 500 ευρώ μηνιαίως, στο χαρζτιλίκι του συνταξιούχου συγγενή. Τα σημερινά βρέφη, τους 30άρηδες του 2040 που θα μεγαλώσουν σε μία αποικία σκλαβιάς, μέσα σε οικογένειες εξαθλίωσης και τα αγέννηταΕλληνόπουλα, τους 30άρηδες του 2070 που χρωστάνε ήδη ως ιδέα. Οι πρωταγωνιστές του Ντοστογιέφσκι, του Γκόρκι, ακόμη και της Ιζαμπέλ Αλιέντε θα ωχριούν μπροστά στους νεόπτωχους Έλληνες το Σεπτέμβριο του 2016, με την ελίτ της λαμογιάς του '81 και του σήμερα να βανδαλίζει τα πάντα.

Μία αιώνια σκλαβιά για να απολαμβάνει η κατάπτυστη γενιά του Πολυτεχνείου, η γενιά της «αρπαχτής» και της μίζας παχυλές συντάξεις, απείραχτους λογαριασμούς της αλλοδαπής και εξωχώριους παραδείσους νόμιμης λαμογιάς μέχρι το θάνατό της. Να μην λυπάστε,κύριε Θεοδωράκη, τον Αλέξη Τσίπρα, των δεκάδων χιλιάδων ευρώ απολαβών μηνιαίως, τον γνήσιο αντιπρόσωπο του αριστερού καπιταλισμού, να λυπάστε τις επόμενες γενιές που σκλαβώσατε και αφήνετε πολιτική παρακαταθήκη. Φτάνει το θέατρο της πολιτικής στα αδειανά προστοφόλια των αξιών μας. 

Ελληνισμός και ραγιαδισμός είναι συνυφασμένα δύο αιώνες τώρα από τα αγγλικά δάνεια του 1822, τον οικονομικό έλεγχο του 1898 και το Υπερταμείο του δοσίλογου συνεργάτη των Γερμανών Αλέξη Τσίπρα  και ανεκδιήγητου Πάνου Καμένου το 2016. Μόλις τέλειωσε το 1978 ο διεθνής οικονομικός έλεγχος ήρθε η βρώμικη μεταπολίτευση για να υποθηκεύσει την Ελλάδα. Ένας λαός προσκυνημένος στις ευρωπαϊκές ελίτ, υμνώντας το ελάχιστο, σε ένα βαπόρι εξαρτημένης εξουσίας των λαών, με έδρα την Ελευσίνα.

Ο Έλληνας δεν θέλει να αλλάξει και γι' αυτό προσκυνά, γι' αυτό δεν αντιδρά. Θέλει μόνο να ξεπουλά γη, ελευθερία, τους απογόνους του. Ένα «μεσαζιλίκι» η ζωή του. Βούτυρο στο ψωμί των αποικιοκρατών. Αυτό θέλει, αυτό θέλουν, γι' αυτό όλοι θα πανηγυρίζουν την Κυριακή το βράδυ. Έσπευσε η Καγκελάριος του Δ' Ράιχ να συγχαρεί του Έλληνες δοσίλογους για την ανάληψη της αντιπροσωπείας της στο ντόπιο "ευρωπαϊκό Αφγανιστάν". Φωνές διάσπαρτες ελευθερίας από το Μακρυγιάννη μέχρι σήμερα χαμένες, σκεπασμένες από τη λάσπη της εξουσίας.


Όλη η enfant gâté τυλιγμένη στα χαρτιά υγείας του Παναμά διαλαλεί την νομιμότητα της, ως πόρνη της ελληνικής ιστορίας που πιάστηκε στην αγκαλιά των κατακτητών για ένα ζευγάρι καλτσοδέτες. Καρικατούρες της εξουσίας, χειρότερες και από αυτές του Γεωργίου Παπαδόπουλου, χειροκροτούν καθημερινά τη δημιουργική ασάφεια του Αλέξη Τσίπρα που κυνικά ήρθε ως τραγικός επίλογος για να μπήξει το μαχαίρι στην καρδιά της ελληνικής γης και ψυχής. Υποδέχονται το φως της προδοσίας με τιμές Αρχηγού Κράτους.Ποια Ευρώπη, ποια Ελλάδα. Να τα πουλήσουν για 99 χρόνια με 50% μερτικό θανάτου όλη τους η ζωή. 

Άιντε Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμένο, πουλάτε και ξεπουλάτε. Για το καλό μας. Σύρετε το χορό της προδοσίας για την Ελλάδα που μας αξίζει. Το 2114 είναι κοντά. Είθε να ‘ρθει και να γεννηθεί το νέο ΠΑΡΙΖΑ όπως το '81, που θα αναλάβει να μας υποδουλώσει και τότε μέχρι το 2213.

Για την Ελλάδα, ρε γ… 

Αλήτες του πεζοδρομίου της ανθρώπινης ιστορίας στο Βήμα της ζωής μας.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...

ΠΗΓΗ: analystsforchange

http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/2016/05/99.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου