.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Υποβάθμιση από Moody’s του αξιόχρεου ακάλυπτων ομολόγων της Deutsche Bank

Ο οίκος Moody's υποβάθμισε το αξιόχρεο των ακάλυπτων ομολόγων της Deutsche Bank.Ο οίκος Moody's υποβάθμισε το αξιόχρεο των ακάλυπτων ομολόγων της Deutsche Bank.
Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s Investors Service υποβάθμισε το αξιόχρεο των ακάλυπτων ομολόγων της Deutsche Bank στo Baa2 από Baa1, αναφέροντας ότι η γερμανική τράπεζα αντιμετωπίζει αυξανόμενα προβλήματα στην προσπάθειά της να επιτύχει την αναστροφή της πορείας της, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg. Το νέο αξιόχρεο της Deutsche είναι δύο επίπεδα πάνω από το όριο της επενδυτικής διαβάθμισης (junk), ενώ το αξιόχρεο των μακροπρόθεσμων καταθέσεων της υποβαθμίσθηκε στο Α3 από Α2. «Η επίδοση της Deutsche Bank τα τελευταία αρκετά τρίμηνα ήταν αδύναμη και σημαντικοί μετωπικοί άνεμοι αναφορικά με τη λειτουργία της, μεταξύ των οποίων τα συνεχιζόμενα χαμηλά επιτόκια και η μακροοικονομική αβεβαιότητα, θα δημιουργήσουν προβλήματα για την εταιρεία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Moody’s. Τα έως τώρα αποτελέσματα και οι μελλοντικές προκλήσεις, περιλαμβανομένης μίας περαιτέρω πτώσης στη δραστηριότητα σχετικά με τους καταναλωτές και την αγορά, θα αναγκάσει πιθανόν τη Deutsche Bank να εξισορροπήσει το κόστος της αναδιάρθρωσης με την ανάγκη να συγκεντρώσει κεφάλαια για τις αυξημένες εποπτικές απαιτήσεις, πρόσθεσε ο οίκος. «Το σχέδιο που προσπαθούν να υλοποιήσουν είναι καλό για τους ομολογιούχους μακροπρόθεσμα, αλλά αντιμετωπίζουν ορισμένους αρκετά δύσκολους μετωπικούς ανέμους, αν κοιτάξει κανείς στο σημερινό λειτουργικό περιβάλλον», δήλωσε ο Πήτερ Νέρμπι, ένας αντιπρόεδρος του Moody’s, σε τηλεφωνική συνέντευξη με το Bloomberg. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αθήνα

Πηγή: Υποβάθμιση από Moody’s του αξιόχρεου ακάλυπτων ομολόγων της Deutsche Bank http://wp.me/p3kVLZ-xIr