.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Δ. Καζάκης στην Κατερίνη στις 8 Φεβρουαρίου 2017

Στην Κατερίνη, στο καφέ LA CITE, βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος συναντήθηκε με μέλη και φίλους του Ε.ΠΑ.Μ. Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017.

Σε μια σύντομη στάση του στην πόλη της Κατερίνη, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, συναντήθηκε με μέλη, φίλους αλλά και πολίτες που ήθελαν να τον ακούσουν, σε κεντρική καφετερία της Κατερίνης.

Μέσα από μια χαλαρή και φιλική κουβέντα, ο κ. Καζάκης ανέλυσε την δραματική κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας, έκανε προτάσεις για την έξοδο από την κρίση, με γνώμονα να μπορέσει ο κόσμος να ξυπνήσει από τον παρατεταμένο λήθαργο που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Δεν υποσχέθηκε ότι μπορούμε να γυρίσουμε στην προηγούμενη κατάσταση, κάτι τέτοιο είπε ότι είναι αδύνατον να γίνει, αλλά αν δεν αντιδράσουμε άμεσα, τότε η πατρίδα μας κινδυνεύει με αφανισμό.

"Χάσαμε την αίσθηση της πατρίδας και αυτό είναι το χειρότερο από όλα, γιατί ο μέσος Έλληνας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι πρέπει να προασπίσει. Νομίζει ότι το πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει είναι φορολογικό ή συνταξιοδοτικό και δεν έχει καταλάβει ότι όλο αυτό το πράγμα είναι ένα συγκεκριμένο σχέδιο για να του πάρουν την πατρίδα."

"Θα ζήσουμε καταστάσεις που καμιά γενιά στην Ελλάδα δεν έζησε από την εποχή της απελευθέρωσης του 1821!"

"Μας λένε αυτοί που μας βάλανε στα μνημόνια ότι θα μας σώσουν! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κοροϊδία από αυτό..."

"Το Εθνικό νόμισμα μας δίνει την δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε την οικονομία χωρίς χρέη, απευθείας στον εργαζόμενο και να ξεκινήσουν νέες δουλειές για τον κόσμο".