.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Ε.ΠΑ.Μ. - «Ελεύθερη Ελλάδα» με τον Κ. Κυριακόπουλο & τον Οθ. Κουμαρέλλα στην ΕΡΤopen - 9 Φεβ. 2017

Το μέλος της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού του Ε.ΠΑ.Μ. Κυριάκος Κυριακόπουλος, στον ραδιοθάλαμο της ΕΡΤopen 106.7 FM και στην εκπομπή του «Ελεύθερη Ελλάδα». Μαζί του σήμερα το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Όθωνας Κουμαρέλλας. ‎‎Πέμπτη, ‎9 ‎Φεβρουαρίου ‎2017.

✔ Η Ευρωπαϊκή ελίτ προετοιμάζεται για τις «δυο ταχύτητες» εγκλωβισμού των λαών, και την ίδια στιγμή, παράπλευρα δεκανίκια με προθέσεις αμφιλεγόμενες, στρατεύονται σε μια επιχείρηση εκτεταμένου αποπροσανατολισμού της Ελληνικής κοινωνίας. 
Αυτό που επιχειρούν σε πρώτη φάση, είναι να αφυδατώσουν από το ουσιαστικό της περιεχόμενο τη δυναμική του εθνικού νομίσματος, ως εργαλείο στα πλαίσια μια συνολικότερης πολιτικής ανατροπής, ικανής να δρομολογήσει μια διαφορετική πορεία για τον τόπο. 
Επιχειρείται με δυο λόγια να καταστεί ασαφές το που τελειώνουν τα όρια της μαχητικά προσανατολισμένης πολιτικής και που ξεκινά το σκηνικό της ρητορικής της πολιτικής εξαπάτησης. 
Λυδία λίθος για τις προθέσεις όλων, είναι η σαφής αποτίμηση για το αν οι προθέσεις ενσωματώνονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο γκρίζο κλίμα της τρέχουσας εποχής ή αν προσβλέπουν σε μια συνολικότερη πολιτική ανατροπή, με στόχο ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον για μια χώρα εθνικά κυρίαρχη με την κοινωνία πρωταγωνιστή και θεματοφύλακα των αλλαγών και των εξελίξεων…


Kάθε Πέμπτη στις 09.00, μεταδίδεται μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤopen 106.7 FM, η εκπομπή «Ελεύθερη Ελλάδα» με τον Κυριάκο Κυριακόπουλο.


Για να ακούσετε την εκπομπή συντονιστείτε :

► μέσω ραδιοφώνου

• στην ΕΡΤopen στους 106.7 μεγάκυκλους στα FM για την περιοχή της Αττικής
• στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου» στους 97,3 FM με έδρα τη Βοιωτία
• στον ραδιοσταθμό του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στους 96,5 FM για την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας
• στους 1134 χιλιόκυκλους στα Μεσαία (AM) για την περιοχή των Χανίων.

► μέσω διαδικτύου

• από την ΕΡΤopen μέσω των συνδέσμων που θα βρείτε εδώ http://www.ertopen.com/radio
• από τον διαδικτυακό σταθμό E-ROI μέσω των ακόλουθων συνδέσμων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου