.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Δηλώσεις Δ.Καζάκη στο zougla.gr για την αλήθεια της έκθεσης του ΔΝΤ περί κόστους χρέους !


Δημήτρης Καζάκης: "Αυτό το κόστος είναι των τραπεζών και των κερδοσκόπων, όχι των λαών"


Πρέπει να δούμε αρχικά από πού θα προκύψουν απώλειες και ποιος θα τις προκαλέσει: Αν είναι απώλειες από το τραπεζικό σύστημα αυτό είναι θετικό γιατί τα ενεργητικά τους είναι 4-5 φορές μεγαλύτερες από το ΑΕΠ της ευρωζώνης, διότι θα αναγκαστούν να στραφούν στην πραγματική οικονομία και να σταματήσει αυτό το... βιολί.

Προφανώς δεν είναι το κόστος που θα φορτώσει η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Είναι οι επιθέσεις των κερδοσκόπων εις βάρος της Ευρωζώνης, όπως έγινε πριν από λίγους μήνες στην Deutchebank και παραλίγο να την γκρεμίσουν και όλη τη γερμανική οικονομία. Αν μια οικονομία είναι τόσο επιρρεπής από τις επιθέσεις των κερδοσκόπων είναι βιώσιμη; Και θα επιβιώνει πάντα υπό την απειλή αυτή; 

Άρα αν ισχύει αυτή η εκτίμηση, τότε θα αναγκάσει τους πάντες να επαναπροσδιορίσουν το ζήτημα με βάση την πραγματική οικονπομία και όχι με βάση τα τραπεζικά ενεργητικά και τις χρηματαγορές.
Εάν ισχύει τότε θα μπει ένα δίλημμα στους λαούς όλων των χωρών: Να τα πληρώσουμε εμείς αυτά ή οι τράπεζες και οι κερδοσκόποι; Από αυτή την άποψη η έξοδος από την Ε.Ε. θα αποτελούσε τη θρυαλλίδα για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας σε όλη την Ηπείρο. Με την προϋπόθεση ότι είναι βάσιμη εκτίμηση κι όχι αυτά που θα διακινούσε σκόπιμα η ΕΚΤ για να φοβίσει τον κοσμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου