.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ στην Τρίπολη για τον πρωτογενή τομέα παρουσία Καζάκη (vid) Πηγή: http://www.drt915.gr

 

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο Τρίπολης (Ε.ΠΑ.Μ) διοργανώνει εκδήλωση στο Τουριστικό Περίπτερο της Τρίπολης, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα, με ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη, γραμματέα του Κόμματος. Θέμα της εκδήλωσης είναι “Ο θάνατος του πρωτογενούς τομέα” και έχουν κληθεί να παραστούν κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι, αγρότες της περιοχής και όποιος άλλος το επιθυμεί. Η εκδήλωση, σύμφωνα με όσα ανέφερε και το μέλος του ΕΠΑΜ Τρίπολης Θανάσης Κωτσιόπουλος, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου στα νέα γραφεία του κόμματος, στην οδό Παπαρρηγοπούλου, στην Τρίπολη, γίνεται με αφορμή τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας και στην Αρκαδία. Προβλήματα που οδηγούν τον αγροτικό-κτηνοτροφικό-μελισσοκομικό χώρο στην καταστροφή και για τα οποία θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την στήριξη των ανθρώπων που ασχολούνται σε αυτόν τον τομέα. Ο Γραμματέας του κόμματος θα αναφερθεί στις λύσεις που προτείνει το Ε.ΠΑ.Μ, λύσεις που μπορούν να δοθούν σε σύντομο χρόνο και δεν απαιτούν όλες χρήματα και γενικά δεν σχετίζονται με τις επιδοτήσεις. Ο κ.Κωτσιόπουλος μίλησε γενικά και για το τι πρεσβεύει το Ε.ΠΑ.Μ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων, πως η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας δεν μπορεί να έλθει μέσα από την Ευρώπη, αλλά αντίθετα θα πρέπει να φύγουμε και από το ενιαίο νόμισμα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τις δηλώσεις του κ.Κωτσιόπουλου.Πηγή: http://www.drt915.gr