.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Σκάνδαλο Energa: Εφεση από τον εισαγγελέα, ζητά βαρύτερες ποινέςΠριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι της έκδοσης της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τους κατηγορουμένους της Energa-Hellas Power, ο εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης άσκησε έφεση, ζητώντας την εξαφάνιση της απόφασης τόσο κατά το σκέλος των ποινών όσο και των ελαφρυντικών.
Ο εισαγγελικός λειτουργός, ζητεί να ασκηθεί έφεση σε βάρος της καταδικαστικής απόφασης για το σύνολο των 11 κατηγορουμένων (και όχι για τους απαλλαγέντες) κρίνοντας ότι οι συνάδελφοί του Εφέτες που δίκασαν την υπόθεση «δεν εστάθμησαν ορθώς τον βαθμό της εγκληματικής διάθεσης των κατηγορουμένων».

Δηλαδή, σύμφωνα με τον κ. Πεπόνη, οι ποινές που επιβλήθηκαν στους κατηγορουμένους δεν είναι αντίστοιχες των πράξεων για τις οποίες καταδικάστηκαν, πόσο δε μάλλον, όταν αυτές “πέφτουν” εξαιτίας της αναγνώρισης των ελαφρυντικών στο σύνολο σχεδόν των κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου είχαν αναγνωρίσει τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας στους κατηγορουμένους, “σπάζοντας” έτσι τα ισόβια με τα οποία απειλούνταν, αφού κατά το κατηγορητήριο, οι πράξεις τους στρέφονταν σε βάρος του ελληνικού δημοσίου.
http://teleytaiaexodos.blogspot.gr