.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΑΜ από Τρίπολη: Ανάκαμψη μόνο με εθνικό νόμισμα (pics,vid)

Στο πλαίσιο των δράσεων του ΕΠΑΜ για την ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με την εναλλακτική πρόταση του κόμματος για την έξοδο από την κρίση και την ανασυγκρότηση της χώρας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ημερίδα με θέμα «Ο θάνατος της πρωτογενούς παραγωγής» στην Τρίπολη.
Το «παρών» έδωσε ο Γεν. Γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής.
Επίσης στην ημερίδα παρίσταντο και ο Αγροτικός - Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας, καθώς και παραγωγικοί φορείς του πρωτογενούς τομέα της ευρύτερης περιοχής.
Λίγο πριν από την έναρξη της ημερίδα ο Γενικός Γραμματεύς παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στις θέσεις του Μετώπου το οποίο δηλώνει ως μία εθνικοαπελευθερωτική πατριωτική οργάνωση και ως τέτοια δεν μπορεί να έχει χαρακτηριστικά δεξιού, αριστερού ή κεντρώου κόμματος.
Όπως ανέφερε, στην Ελλάδα διανύουμε τον έβδομο χρόνο σε καθεστώς δανειακών συμβάσεων και εφαρμογής μνημονιακών πολιτικών, που έχουν μετατρέψει τη χώρα εντός Ευρωζώνης και Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια σύγχρονη μεν, απεχθή δε, δουλοπαροικία του χρέους.
Οι κυβερνήσεις όμως παραμένουν υποτελείς στους δανειστές, όσο η κρίση βαθαίνει, τόσο θεριεύει ξανά στα σπλάχνα της κοινωνίας η αγωνία για πραγματική διέξοδο από την φαυλότητα, θέτοντας σε ημερήσια διάταξη την αναζήτηση πραγματικά βιώσιμης εναλλακτικής προοπτικής για τον τόπο.
Η θέση του ΕΠΑΜ κάνει λόγο για την ανάγκη εξόδου από την Ευρωζώνη και την προοπτική μετάβασης σε εθνικό νόμισμα.
Ο κ. Καζάκης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το ΕΠΑΜ να συνεργαστεί με  τις δημοκρατικές δυνάμεις, είτε πρόκειται για πολιτικά κόμματα, φορείς και κινήματα είτε για μεμονωμένες προσωπικότητες, που υποστηρίζουν την έξοδο από την Ευρωζώνη και τη μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, έτσι ώστε να ανοίξει ένας πραγματικός δημόσιος διάλογος για το εθνικό νόμισμα, να απλωθούν απόψεις, να αναμετρηθούν επιχειρήματα, με άμεσο στόχο τη συγκρότηση δημοκρατικού και πατριωτικού πόλου, ικανού να συσπειρώσει ευρύτερα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.
Έφ.Κ

Video: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου