.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Άραγε είμαστε όντως άοπλοι;Γράφει ο Κλεισθένης

Μας ζάλισαν από χθες με την "επιτυχία" της κυβέρνησης όσον αφορά την συμφωνία στο γιουρογκρούπ. Ποια συμφωνία δλδ; Αοριστίες και υποθέσεις.

Φυσικά τα εγχώρια δουλικά των Βρυξελλών θα πάρουν όσα νέα μέτρα ζητούν οι δανειστές-τοκογλύφοι. Όσο για τα λεγόμενα αντίμετρα, υπάρχουν μόνο στην φαντασία όσων τα λένε και πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξουν και πολλοί, φυσικά "πανέξυπνοι", που θα το πιστέψουν.

Η φτωχοποίηση και η εξαθλίωση των Ελλήνων θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, μιας και κανείς πολιτικάντης δεν παρατάει την καρεκλίτσα και τον μισθουλάκο του. Οποία κατάπτωση που θάλεγαν και οι λόγιοι περασμένων χρόνων.

Αν αναλύσουμε καλύτερα το τι συμβαίνει θα κάνουμε κάποιες ενδιαφέρουσες διαπιστώσεις.

1η Οσάκις αθετήσουμε, κατά τους δανειστές-τοκογλύφους, τις δεσμεύσεις μας, κλείνουν την στρόφιγγα αναγκάζοντας τους υποτακτικούς τους πολιτικάντηδες στην Ελλάδα να βρίσκουν ηλίθιες δικαιολογίες για την επιβολή σκληρότερων και καταστροφικότερων μέτρων. Οι θρασείς, ονομάζουν τα μέτρα μεταρρυθμίσεις, οι αναλφάβητοι.

2η Οσάκις αθετούν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις οι δανειστές-τοκογλύφοι, τα εγχώρια δουλικά περιορίζονται να σιγοψιθυρίζουν κάποια παράπονα, τίποτε πέραν αυτών.

3η Όποιος μιλήσει για ρήξη με τους δανειστές-τοκογλύφους, αυτόματα χαρακτηρίζεται απ' το σάπιο καθεστώς, ανθέλλην, προδότης, συμμορίτης της δραχμής και άλλα τέτοια.

Τα παραπάνω είναι κοινό κτήμα, απλά τα επαναλαμβάνω για να προχωρήσω στο λεγόμενο απ' τους νομικούς δια ταύτα.
Είμαστε άοπλοι απέναντι στους δανειστές-τοκογλύφους;

Το σάπιο και διεφθαρμένο υπόδουλο σύστημα εξουσίας το ισχυρίζεται.

Είναι όμως έτσι; Μήπως είμαστε οπλισμένοι και μάλιστα σαν αστακοί,; Μήπως έχουμε ένα υπερόπλο που αν το χρησιμοποιήσουμε οι δανειστές-τοκογλύφοι θα υποστούν συντριπτική ήττα; Πανωλεθρία;

Σίγουρα έχουμε και τα πουλημένα ΜΜΕ καθώς και οι σάπιοι και διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες μας το κρύβουν.

Είναι η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Δλδ μονομερής διαγραφή όλου του όντως παράνομου χρέους που διεθνείς και ντόπιοι εξουσιαστές προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι νόμιμο (;) και μάλιστα θρασύτατα το ονομάζουν  βιώσιμο δλδ εξυπηρετήσιμο.

Όλοι, μα όλοι σαν ορχήστρα τρομοκρατούν τους πολίτες ότι κάτι τέτοιο θα φέρει την καταστροφή. Αλήθεια ποια καταστροφή; Άλλη απ' αυτήν που βιώνουμε κάθε 'μέρα; Που ζουν; Σε άλλο γαλαξία;

Ας κάνουμε την παραδοχή, για την ανάγκη του κειμένου, ότι θα επέλθει πλήρης καταστροφή (στην ήδη κατεστραμμένη Ελλάδα).

Οι δανειστές-τοκογλύφοι θα πάθουν κάτι; μικρό; μεγάλο; πολύ μεγάλο;

Αυτό είναι σίγουρο.

Ας φανταστούμε το τι θα γίνει στην Ε.Ε και την ευρωζώνη.
Πιστεύει κάποιος ότι η ευρωζώνη θα παραμείνει; Μπα! σίγουρα θα διαλυθεί.

Θα διαλυθεί ούτως ή άλλως αλλά αργότερα, μία τέτοια κίνηση της Ελλάδας, θα την διαλύσει απότομα με πιθανά ανεξέλεγκτα αποτελέσματα.

Τα κόμματα που κυβερνούν τα Ευρωπαϊκά κράτη θα παραμείνουν ως έχουν;

Στην Γερμανία, στην Γαλλία, στην Ιταλία, στην Ισπανία κτλ θα μείνουν αλώβητα από μία στάση πληρωμών της Ελλάδας;

Προφανώς όχι, οι ανακατατάξεις στο Ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα εξουσίας θάναι ραγδαίες και μη ελέγξιμες.

Αυτό το γνωρίζουν καλά οι ηγεσίες των κομμάτων εξουσίας στην Ευρώπη, γιαυτό τρέμουν μία τέτοια εθνική στάση των Ελλήνων.

Γιαυτό εκβιάζουν το σάπιο οικονομικοπολιτικό μας σύστημα (άραγε με τι;).

Φυσικά αν γίνει παλαϊκό αίτημα η στάση πληρωμών και η πλήρης διαγραφή του (ανύπαρκτου) χρέους το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα.

Τα κόμματα που υπάρχουν σήμερα θα "σαρωθούν" και στη θέση τους θα προκύψουν νέα.

Το αν τα νέα κόμματα θα ανταποκριθούν στα αιτήματα και τις προσδοκίες του λαού, είναι θέμα κατά πόσον ο λαός θα είναι και θα παραμείνει ο οδηγός των εξελίξεων.

Ίδωμεν...


ΠΗΓΗ:ideopigi
http://teleytaiaexodos.blogspot.gr