.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

«Βουτιά» 14,2% στο λιανικό εμπόριο

ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σημαντική μείωση του τζίρου που αποτυπώνεται στην πραγματική οικονομία, καταγράφεται στο λιανεμπόριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον μήνα Απρίλιο.
Η ζοφερή κατάσταση που υπάρχει στην πραγματική οικονομία αποτυπώνεται στον τζίρο των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, ο οποίος υπέστη καθίζηση τον Απρίλιο. Πιο συγκεκριμένα, ο όγκος των πωλήσεων υπέστη σημαντική πτώση κατά 14,2%, σε σχέση με τον Απρίλιο του 2013. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως και σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες των καταστημάτων (συμπεριλαμβανομένων των σούπερ μάρκετ) καταγράφηκε μείωση του τζίρου.
Συγκεκριμένα, σε: καύσιμα και λιπαντικά αυτοκινήτων (16,9%), μεγάλα καταστήματα τροφίμων (16,3%), τρόφιμα- ποτά- καπνό (16%), φαρμακευτικά- καλλυντικά (12,4%), ένδυση- υπόδηση (9,6%), βιβλία- χαρτικά- λοιπά είδη δώρων κ.ά. (5,3%), έπιπλα- ηλεκτρικά είδη- οικιακό εξοπλισμό (4%) και πολυκαταστήματα (2,5%).
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ο δείκτης όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), με τα καύσιμα, στο λιανικό εμπόριο, σημείωσε μείωση 14,2% τον Απρίλιο 2013 σε σύγκριση με τον δείκτη του Απριλίου 2012, έναντι μείωσης 13,3% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2012 προς το 2011.
Ο δείκτης κύκλου εργασιών (σε τρέχουσες τιμές), με τα καύσιμα, σημείωσε μείωση 14,7% τον Απρίλιο 2013 σε σύγκριση με τον δείκτη του Απριλίου 2012, έναντι μείωσης 11,4% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2012 προς το 2011.
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου