.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΕΡΤ: Κόψτε τα δεσμά σας…


Posted by on 23/06/2013
null_1
Παρακολουθώ όλες αυτές της ημέρες (και αναμετέδιδα απ την πρώτη στιγμή σχεδόν και μέχρι σήμερα) τα όσα λέγονται στην ΕΡΤ και με θλίψη διαπίστωσα ότι όλα περιστρέφονται απ το δίκαιο μεν , αλλά όχι κορυφαίο δε για την Ελληνική κοινωνία , κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση των 2.690 εργαζομένων της.
Κορυφαίο για όλους εμάς τους απλούς αγωνιζόμενους πολίτες είναι το 1.500.000 άνεργοι , τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις που κλείνουν κάθε μέρα , οι 4.000 αυτοκτονίες , η βίαιη καταστολή κάθε μορφής αντίδρασης και διαφωνίας και το απόλυτο έλλειμμα δημοκρατίας που υπάρχει στην πατρίδα μας , απόδειξη της οποίας ήταν και το μαύρο στις οθόνες μας.
Αυτό κάπου το έχασαν οι άνθρωποι εκεί στην ΕΡΤ ή μάλλον τους καθοδήγησαν πολύ έντεχνα ώστε να απομακρυνθούν απ τον παλμό της κοινωνίας που στάθηκε άμεσα στο πλευρό τους.
Δεν θα σταθώ στο πανό για τον αναρχικό Σακκά που παραμένει παρανόμως κρατούμενος μετά από 3 χρόνια και κινδυνεύει να χάσει την ζωή του λόγω της απεργίας πείνας που κάνει , το οποίο οι “μπροστάρηδες” των εργαζομένων της ΕΡΤ κατέβασαν μετά από απόφαση συνέλευσης??? , γιατί θα πει κανείς ότι δεν είναι καλό η ΕΡΤ να στηρίξει τα άκρα.
Διαφωνώ , όμως δεν στέκομαι σε αυτό.
Στέκομαι στην παντελή έλλειψη εικόνων όλο αυτό το διάστημα στα γεγονότα του 2010 – 2011 στην πλατεία Συντάγματος αλλά και στις πλατείες ολόκληρης της χώρας (μην μου πει κανείς ότι δεν έχουν πρόσβαση στο αρχείο γιατί θα γελάσω). Στέκομαι και στραβώνω άσχημα για το ότι δεν είδα να παρελαύνουν απ τα επαναστατικά πάνελ της υπό κατάληψη ΕΡΤ , απλοί άνθρωποι , αγωνιστές , που έτρεξαν αμέσως να στηρίξουν , αλλά αντ αυτών είδα διάφορες τηλεπερσόνες και τσαρλατάνους της πολιτικής να εμφανίζονται να λένε την παπάρα τους προς χάριν του δημοκρατικού διαλόγου και να φεύγουν. Όταν σας κατέβασαν τον διακόπτη και έπεσε το μαύρο στις οθόνες μας , αγαπητοί φίλοι της ΕΡΤ , καταλύθηκε η έστω και τύποις δημοκρατία στην Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν εσείς να εκπέμπεται αγωνιστικό πρόγραμμα εναντίων του φασισμού της κυβέρνησης και την ίδια ώρα να μεταδίδεται την προπαγάνδα της.
Λυπάμαι που σας τα χώνω έτσι άσχημα αγαπητοί φίλοι πρώην εργαζόμενοι στην ΕΡΤ , όμως αν υπάρχει έστω και τώρα ή πιθανότητα να ταρακουνηθείτε από κάτι και να καταλάβετε ότι ο μόνος δρόμος για εσάς είναι η συμπόρευση με τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό , θα προσπαθήσω να την ενεργοποιήσω.
Μην ανταλλάξετε την αξιοπρέπεια σας με μια 3μηνή πρόσληψη στον νέο φορέα και την ελπίδα παραμονής σε αυτόν και μην επιτρέψετε να επιβεβαιωθούν όλοι αυτοί που απ την αρχή είπαν για εσάς ότι είστε βολεμένοι και παρτάκιδες.
Αύριο θα πρέπει να σταθείτε απέναντι σε μια ολόκληρη κοινωνία που μέχρι εχτές σας λοιδορούσε μεν σας άκουγε δε και μετά απ όλα αυτά αν δεν δείξετε έμπρακτα την ταύτιση σας μαζί της , θα σας δείχνει και θα σας φτύνει.

Ακούστε την φωνή των αγωνιζόμενων πολιτών , γίνετε ένα με εμάς.

Μόνο έτσι υπάρχει πιθανότητα να βγούμε όλοι νικητές…

Ζωντανή αναμετάδοση ΕΡΤ εδώ ή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου