.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Απέκλεισαν την Ελλάδα από την Άμυνα της Κύπρου!~ Διαλύουν την ΕθνοΦρουρά!!

 


o- Η Κύπρος στο έλεος της ανθελληνικής πολιτικής της νέας Κυβέρνησης των νεοΚυπρίων

o- Λύσεις για την Άμυνα υπάρχουν, μα μόνο ο λαός πλέον μπορεί να τις εφαρμόσει.


Οι ειδήσεις μιλούν από μόνες τους: η Κατοχική Κυβέρνηση Αναστασιάδη αύξησε τον αριθμό των ξένων στρατιωτικών δυνάμεων που τώρα χρησιμοποιούν την Κύπρο, προσθέτοντας ενεργά το Ισραήλ και τη Ρωσσία στις στρατιωτικές δυνάμεις της Γερμανίας και Γαλλίας που ήδη έχουν παρουσία εδώ. Και για να μην ξεχνιόμαστε:


Εκτός από αυτές, στην Κύπρο ήδη "προϋπήρχαν" οι Κατοχικές δυνάμεις της Τουρκίας και της Αγγλίας στο βορρά και τον νότο, ενώ οι δυνάμεις των ΗΠΑ αλωνίζουν ολόκληρο το νησί με επίσημη πρόσκληση της προηγούμενης Κυβέρνησης ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-Παπαδόπουλου.



Η Αεροπορία και το Ναυτικό της Ελλάδος απουσιάζουν από την Κύπρο ενώ είναι η ΜΟΝΕΣ δυνάμεις που έχουν νομικό και ηθικό δικαίωμα (και υποχρέωση) να σταθμεύουν εδώ και να συμμετέχουν ενεργά στην άμυνα της Κύπρου.



Οι πάντες γνωρίζουν ότι η υπεροχή της Τουρκίας στην Κύπρο βασίζεται στην αεροπορία, και ότι η στάθμευση ενός μικρού αριθμού σκαφών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στην Κύπρο θα άλλαζε για πάντα την ισοζυγία δυνάμεων όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή. 

Μα και μόνον πέντε τέτοια σύγχρονα πολεμικά αεροσκάφη αν στάθμευαν στην Κύπρο, αμέσως αλλάζουν όλα τα πιθανά πολεμικά σενάρια.

 Σε περίπτωση νέας αντιπαράθεσης με αυτά τα αεροσκάφη:

 
ο- Θα υπάρχει προστασία διαθέσιμη για τις νέες πηγές φυσικού αερίου.


ο- Θα υπάρχει προστασία διαθέσιμη για αντιμετώπιση επέλασης των Τουρκικών αρμάτων μάχης (τα οποία για σαράντα χρόνια τώρα βρίσκονται σε επιθετική διάταξη στην πρώτη γραμμή γιατί δεν έχουν αντίπαλο δέος).


ο- Θα υπάρχει δυνατότητα ανάσχεσης Τουρκικών αεροσκαφών, είτε αυτά σηκωθούν από οποιοδήποτε σημείο στην Κύπρο ή από τα νότια παράλια της Μικράς Ασίας.


ο- Θα υπάρχει δυνατότητα προστασίας για το Καστελλόριζο, την Ρόδο, και όλη την Ανατολική ΑΟΖ της Ελλάδας.

ο- Θα υπάρχει δυνατότητα προστασίας για νέες αφίξεις σκαφών στην Κύπρο από Κρήτη.



Σήμερα στην Κύπρο κατέχουμε σύγχρονα αεροδρόμια και λιμάνια που μπορούν να φιλοξενήσουν όχι μόνο πέντε αεροσκάφη και "μερικά" πολεμικά πλοία από την Ελλάδα, αλλά πολλαπλάσιους αριθμούς.



Και όμως οι ανθέλληνες νεοΚύπριοι που μας κυβερνούν προτιμούν να προσκαλούν και να φιλοξενούν εδώ οποιεσδήποτε άλλες αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις ΕΚΤΟΣ από εκείνες της Ελλάδας που είναι οι μόνες που ανήκουν εδώ. Από το 1974 ως σήμερα, ουδεμία από τις διαδοχικές μας Κυβερνήσεις άσκησε το νόμιμο της δικαίωμα να προσκαλέσει επίσημα και ανοικτά την Ελλάδα να σταθμεύσει αεροσκάφη, πλοία και υποβρύχια εδώ - ενώ όποιον και αν ρωτήσουμε μες τον δρόμο ή κάτω στην αγορά θα μας πεί αμέσως "μα είν' κοντά στον νου" πως η Ελληνική Αεροπορία "είν' απαραίτητη δαμαί αν θα επιβιώσουμε".



Και τι πιο φυσικό, νούσιμο, και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ από το να προσκαλέσουμε να έλθουν και να σταθμεύσουν στην Κύπρο τέτοιες δυνάμεις από την Ελλάδα; Η Κύπρος μάλιστα όφειλε να προσφέρει όχι μόνο φιλοξενία, μα να επωμιστεί και όλα τα έξοδα συντήρησης, εκπαίδευσης, ανεφοδιασμού, ανταλλακτικών, κλπ. για αυτές τις Ελλαδικές στρατιωτικές δυνάμεις.



Οι ανθέλληνες νεοΚύπριοι άρχοντες μας όμως προτιμούν να προσκαλούν εδώ τις δυνάμεις της Κατοχικής Γερμανίας, του Σιωνιστικού Ισραήλ και της νεο-Αποικιακής Γαλλίας, προτιμούν "να μην κοντράρουν" την Κατοχική Αγγλία, να "ανανεώνουν" τις στρατιωτικές των σχέσεις με τις Ιμπεριαλιστικές ΗΠΑ και να συνδιαλλάσσονται με την Κατοχική Τουρκία για να μας επιβάλουν μια ρατσιστική Διζωνική "λύση" τύπου Απάρτθαϊντ όπως εκείνο που λειτουργεί σήμερα στο Ισραήλ και ως πρόσφατα στη Νότιο Αφρική, πλήρη με Φυλετικούς Νόμους, ανώτερη και κατώτερη Φυλή... και όλα τα αξεσσουάρ. Ο Πρόεδρος μας το έχει πει ξεκάθαρα πως εκεί στοχεύει:


"....Ο υπέρτατος νόμος στην νέα Κύπρο του Αναστασιάδη θα είναι ο Φυλετικός Νόμος που καθορίζει με εθνοφυλετικά κριτήρια την κυρίαρχη φυλή σε κάθε Ζώνη, και αναθέτει το που δικαιούται να κατοικεί, να ψηφίζει και να κατέχει περιουσία ο καθείς. Μόνο έτσι μπορεί να ιδρυθεί και να λειτουργήσει "νόμιμα" ένα Τουρκικό κρατίδιο στα κατεχόμενα":


Η Ρατσιστική Διζωνική και ο Αναστασιάδης




Τι άλλο εγγυείται η παρουσία όλων αυτών των ξένων δυνάμεων στην Κύπρο ΕΚΤΟΣ από της Ελλάδος, παρά το ότι όλες των θα συμμαχήσουν για να μας επιβάλουν την ρατσιστική Διζωνική που το ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ έχουν συμφωνήσει με τους ξένους να μας επιβάλουν, συν την εκμετάλλευση των φυσικών μας πόρων για τα συμφέροντα του Διεθνούς Κεφαλαίου και του διεθνούς παρακράτους;



Αυτές οι ξένες δυνάμεις δεν βρίσκονται στην Κύπρο ούτε για να μας βοηθήσουν να επιβιώσουμε, ούτε για να απελευθερωθούμε από την Κατοχή

 ΟΥΔΕΠΟΤΕ στην Ιστορία πολέμησε κάποια ξένη χώρα για την ελευθερία μιας άλλης όταν ο σκλαβωμένος λαός εκείνης ΔΕΝ πολεμά για το δίκαιο του. 

Μα... θα μου πείτε, γιατί λέτε δεν θα πολεμήσουμε; Διαβάστε πιο κάτω τα σχέδια της Κατοχικής Κυβέρνησης Αναστασιάδη για την Άμυνα και πέστε μου: μήπως αυτά δεν αποτελούν τις τελευταίες βελόνες στο φέρετρο της Εθνοφρουράς; 

Μήπως τα σχέδια αυτά δεν είναι η εγγύηση πως δεν πρόκειται να επιτραπεί στον λαό να συμμετέχει πλέον στην Άμυνα; Τα παραθέτουμε πιο κάτω για να τα μελετήσετε.



Οι τρεις κινήσεις που συγκροτούνται τώρα προκαθορίζουν την βέβαιη καταστροφή της Άμυνας μας:


1. Πρόσκληση για χρήση και κατάχρηση της Κύπρου από ξένες ψευδο-συμμαχικές στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται εδώ μόνο για τη συνέχιση ή και επιδείνωση του status quo (δηλ. της υπάρχουσας κατάστασης) μέσα στα πλαίσια του διεθνούς Ιμπεριαλισμού που θυματοποιεί και εμάς και τους γειτόνους μας.



2. Συνέχιση του αποκλεισμού κρισίμων στρατιωτικών δυνάμεων της Ελληνικής Αεροπορίας και Ναυτικού ώστε να διαιωνίζεται (τεχνητά πλέον) το ψέμμα ότι "η Κύπρος κείται μακράν". (Επισημαίνουμε το "τεχνητά" διότι κάποτε στο παρελθόν ήταν αλήθεια πως δεν υπήρχαν εγκαταστάσεις για την Αεροπορία και το Ναυτικό στην Κύπρο - τώρα όμως όλα έχουν αλλάξει!)


3. Σταδιακή αποσύνθεση, αποδιοργάνωση και διάβρωση της ΕθνοΦρουράς ώστε να καταστεί παντελώς άχρηστη και άσχετη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου