.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ..ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ! ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ-ΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΠΕΜΠΤΗ 20-6-13


Την Τετάρτη 19/6,  πυρήνες και στελέχη του ΕΠΑΜ συμμετείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις και για το λόγο αυτό η παρουσία μελών και φίλων  στο χώρο μας στην ΕΡΤ ήταν ελαφρά περιορισμένη, σε σχέση πάντα  με τις προηγούμενες ημέρες. Βέβαια  το γεγονός και μόνο  της συγκέντρωσης  που είχαν εξαγγείλει από κοινού η ΓΕΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ήταν από μόνο του αποτρεπτικό σε κινητοποίηση!
Όπως είναι γνωστό, σε όσους παραβρέθηκαν χθες Τρίτη στο περίπτερό μας στον περίβολο της ΕΡΤ,  ο Δημήτρης Καζάκης ενημέρωσε και ανέλυσε  σε βάθος, τόσο το περιεχόμενο  της πράξης Νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης, όσο και την απόφαση του ΣτΕ. Από την πρώτη προκύπτει ότι αυτή δίνει το δικαίωμα να κλείνει κατά το δοκούν και κάθε άλλη δημόσια επιχείρηση, ενώ η δεύτερη,  η απόφαση του ΣτΕ,  όχι μόνο δεν αποτελεί ‘’μία πρώτη μικρή νίκη’’ όπως πίστευαν οι εργαζόμενοι και έγραφε σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ, αλλά φέρνει σημαντικά σε δυσχερέστατη θέση τόσο τους εργαζόμενους, όσο και γενικότερα το λαϊκό  κίνημα.(στην προσωπική σελίδα του Δ.Καζάκη υπάρχει σχετική ενημέρωση)
Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση τα κόμματα της αντιπολίτευσης, εκτός από την άρση της πράξης Νομοθετικού περιεχομένου και την πρότασή τους για  τη μη απόλυση των εργαζομένων που ζήτησαν,  δεν προχώρησαν παραπέρα, δηλαδή στο να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο  για τη λειτουργία της ΕΡΤ, προφανώς για να μην αναλάβουν καμία απολύτως ευθύνη.
Από την άλλη πλευρά οι εργαζόμενοι, οχυρωμένοι πίσω από τις συνδικαλιστικές τους ηγεσίες που βρίσκονται προφανώς σε συνεργασία με τα κόμματα, δεν μπόρεσαν και οι ίδιοι να δείξουν ένα διαφορετικό δρόμο, πέραν από την επαναπροσληψή τους. Δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν στο λαό, αυτό που λέμε όραμα για μια δημόσια  και αυτοδιοικούμενη λειτουργία της ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να μένουν μετέωρα τα βήματά τους και να μην μπορούν να   μπουν μπροστά από τις εξελίξεις, επαφίοντας τις όποιες ελπίδες τους στις αποφάσεις των  ‘’αρχηγών’’ της τρικομματικής που ‘’έσκιζαν‘’  δήθεν τα ρούχα τους  κατόπιν εορτής,  για να μην κλείσει η ΕΡΤ και βρεθούν στο δρόμο οι εργαζόμενοι.
Η υποκρισία στο μεγαλείο της!
Αργά το βράδυ της Τρίτης, στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΠΓ που έγινε στο ραδιομέγαρο, κλήθηκε ο ΓΓ του ΕΠΑΜ και μικρή αντιπροσωπεία στα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ για μια φιλική συνάντηση με τον Γραμματέα της, αφού ο πρόεδρος απουσίαζε. Στη συνάντηση που είχε εθιμοτυπικό χαραχτήρα, μετά τις ευχαριστίες για το σπουδαίο έργο που έχει προσφέρει το ΕΠΑΜ στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και μάλιστα από την πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων, στη συνέχεια σε μια πρόχειρη ανταλλαγή απόψεων, φάνηκε η διαφορά με την οποία  αντιμετωπίζουν οι δύο πλευρές το θέμα, όμως η συζήτησε δεν προχώρησε σε βάθος.
Στη διάρκεια της Τετάρτης, όλοι παρακολουθήσαμε το σίριαλ των δήθεν αγωνιούντων και συσκεπτόμενων επί 4ώρο ‘’αρχηγών’’ με τα παπαγαλάκια να οργιάζουν στη διάδοση ψευδών και παραποιημένων πληροφοριών, για δήθεν εκλογές, για δήθεν σπάσιμο της κυβερνητικής συμφωνίας και άλλα ευτράπελα. Τελικά οι κύριοι αυτοί, που νομίζουν ότι δουλεύουν τον ελληνικό λαό, αποφάσισαν να ξανασυναντηθούν και αύριο για να δουν τι τελικά θα κάνουν. Σοβαρό το έργο τους βλέπετε, όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες η τιτλοποίηση των οικιστικών και άλλων δανείων ολοκληρώθηκε, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα ελληνικά νοικοκυριά και μάλιστα πολύ γρήγορα!
Για σήμερα Πέμπτη το απόγευμα 20/6,  οι εργαζόμενοι  της ΕΡΤ ζήτησαν συνάντηση με τον ΓΓ του ΕΠΑΜ Δ.Καζάκη, με σκοπό την  ανταλλαγή απόψεων αλλά και την ενημέρωσή τους για τις θέσεις του ΕΠΑΜ στο θέμα της ΕΡΤ. Η συνάντηση θα είναι ανοιχτή, θα γίνει στον εσωτερικό προαύλειο χώρο του μεγάρου και θα συμμετέχει και μικρή αντιπροσωπεία του ΕΠΑΜ. Στη συνέχεια και μετά την ολοκλήρωση της,  θα γίνει ενημέρωση των μελών μας στο χώρο του περιπτέρου μας.
Για όλους τους παραπάνω λόγους η παρουσία των φίλων και μελών του ΕΠΑΜ πρέπει να είναι ενισχυμένη και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι, θα έχει ανακοινωθεί και η απόφαση των λεγόμενων ‘’αρχηγών’’  καθώς και η απάντηση των εργαζομένων πάνω σε αυτήν την απόφαση και ενδεχομένως να χρειαστεί η ουσιαστική μας  βοήθεια.
Κατόπιν όλων των παραπάνω καλούνται οι συντονιστές των πυρήνων να ενεργοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη και φίλους τους να έρθουν στην ΕΡΤ σήμερα Πέμπτη στις 6:00 το απόγευμα.!
Δημήτρης Κυπριώτης
Α’ Συντονιστής της ΠΓ του ΕΣΣ  του ΕΠΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου