.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΜ



Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές,

Η χθεσινή ημέρα στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, σε ότι αφορά το Κίνημά μας, σημαδεύτηκε από την αποχώρηση των δυνάμεών μας από τα καθήκοντα της περιφρούρησης, που μας είχαν ανατεθεί από την Ομοσπονδία των εργαζομένων, όχι όμως από ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ στον περιβάλλοντα χώρο του ράδιο- μεγάρου, όπου το ΕΠΑΜ έχει εγκαταστήσει το δικό του κιόσκι.

Επαναλαμβάνεται και με αυτήν την ευκαιρία, ότι η αποχώρησή μας ΜΟΝΟ από τα καθήκοντα της περιφρούρησης του χώρου (εντός και εκτός εγκαταστάσεων) έγινε ύστερα από τα τραγελαφικά γεγονότα της προκλητικής παρουσίας στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ της κ. Στάη με επιλεγμένο Panel ‘’επωνύμων’’ – πρόκληση στους αγωνιζόμενους απολυμένους της ΕΡΤ αλλά και του ίδιου του λαού. Αυτή η πρόκληση συνοδεύτηκε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΠΑΜ, από τον βίαιο προπηλακισμό του προέδρου της ΠΡΟΣΠΕΡΤ, από τη συνεχή παρουσία-πασαρέλα των λεγόμενων ‘’επωνύμων ‘’ από τις οθόνες, η παντελής αγνόηση κινημάτων και απλού λαού και γενικότερα η συνέχιση μιας νοσηρής κατάστασης στην έννοια της δημόσιας λειτουργίας του μέσου.

Κατόπιν όλων των παραπάνω και ανεξάρτητα από την παράδοση των καθηκόντων περιφρούρησης, η παρουσία των μελών και φίλων του ΕΠΑΜ εξακολουθεί και πρέπει να είναι ΣΥΝΕΧΗΣ στην ΕΡΤ στην περιοχή γύρω από κιόσκι μας, όπου και θα γίνονται καθημερινές εκδηλώσεις, ενημερώσεις- ομιλίες –συζητήσεις , καθώς και στις γενικότερες εκδηλώσεις που αναγγέλλονται στο καθημερινό πρόγραμμα που καθορίζει η αρμόδια επιτροπή της ΕΡΤ .

Από την άλλη πλευρά, είμαστε πάντα έτοιμοι να συνδράμουμε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ σε ότι μας ζητηθεί, αρκεί η όποια αποστολή να βρίσκεται σε κατεύθυνση που να σηματοδοτεί τα οράματα του λαού μας για μια ελεύθερη, ακηδεμόνευτη και ολοκληρωτικά δημόσια λειτουργία της ΕΡΤ, από τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Σήμερα Δευτέρα στις 6 ΜΜ στο κιόσκι του ΕΠΑΜ θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για όλα όσα συνέβησαν χθες, για το περιεχόμενο των ανακοινώσεων μας και θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις και οι απορίες που δημιουργήθηκαν από τη χθεσινή μας απόφαση για αποχώρηση από τα καθήκοντα της περιφρούρησης.

Δημήτρης Κυπριώτης, Α΄ Συντονιστής της ΠΓ του ΕΣΣ του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου