.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Επέστρεψε ο Μαρκόπουλος στη Νέα Δημοκρατία; Σιγά το νέο! Ο Καζάκης το είχε πει πριν... φύγει από τους ΑΝ.ΕΛ.! (video)

Επέστρεψε ο Μαρκόπουλος στη Νέα Δημοκρατία; Σιγά το νέο! 

Ο Καζάκης το είχε πει πριν... φύγει από τους ΑΝ.ΕΛ.! (video)

  • Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 - 15:31
Επέστρεψε ο Μαρκόπουλος στη Νέα Δημοκρατία; Σιγά το νέο! Ο Καζάκης το είχε πει πριν... φύγει από τους ΑΝ.ΕΛ.! (video)
Είναι τόσο προβλέψιμοι. Τόσο θλιβερά προβλέψιμοι. Είναι δυνατόν να προβλέψεις όχι μόνο την επόμενη αλλά και τη μεθεπόμενη κίνηση τους. Αρκεί να μην "τρως" το παραμύθι τους και να έχεις πολιτική σκέψη. Όπως αυτή που έχει ο Δημήτρης Καζάκης.

Λέει, λοιπόν, - μεταξύ άλλων - σήμερα σε επιστολή του προς τον Σαμαρά, ο εκλεγείς ως... αντιμνημονιακός κύριος Μαρκόπουλος: "το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μια ενιαία κεντροδεξιά παράταξη. Ο Σαμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας. Στο προσκλητήριο του Πρωθυπουργού έχω αποφασίσει να είμαι παρών".

Το ΧΩΝΙ και το www.toxwni.gr δημοσίευσαν, βέβαια, τη σχετική είδηση τον... Δεκέμβριο του 2012! Όταν έφεραν στο φως ένα απόσπασμα από τηλεοπτική παρουσία του γενικού γραμματέα του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη τον Μάη του 2012!

Όταν δηλαδή ο κύριος Μαρκόπουλος ήταν ακόμη βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δήλωνε με στεντόρεια φωνή τις αντιμνημονιακές του θέσεις... Δείτε το βίντεο, λοιπόν, στο οποίο ο Δημήτρης Καζάκης προβλέπει ποιοι βουλευτές θα αποχωρήσουν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, λειτουργώντας ως Δούρειοι Ίπποι του Σαμαρά. Ποιοι βουλευτές θα επιχειρήσουν να διαλύσουν το κόμμα του Καμμένου (δε τα κατάφεραν, πάντως) λειτουργώντας ενδοτικά και στη συνέχεια απλώς θα περίμεναν ένα... νεύμα όταν ο Σαμαράς θα τους είχε ανάγκη.

Δείτε το βίντεο όπου ο Καζάκης τα προβλέπει ΟΛΑ από το 0'42''. Όταν μιλάει για τα "βαρίδια" των ΑΝΕΛ. Για αυτούς που χρησιμοποιούν τον Πάνο Καμμένο "για να πάνε μετά Σαμαρά". "Οι δεξαμενές από τις οποίες θα αντλήσει ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος δικομματισμός"!



Η αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια μας. Και Το ΧΩΝΙ θα φωνάζει αυτήν την αλήθεια. Και ενίοτε, ακόμη και ένα χρόνο πριν!
- See more at: http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/3018-epestrepse-o-markopoulos-sti-nea-dimokratia-siga-to-neo-o-kazakis-to-eixe-pei-prin-figei-apo-tous-anel-video#sthash.6GqBQcBl.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου