.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ Ν’ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ…….


Την Παρασκευή 29 Νοέμβρη 2013 η ακτοπλοϊκή εταιρεία ΝΕΛ επαναδρομολόγησε στη γραμμή Πειραιάς –Σάμος το εδώ και ένα χρόνο παροπλισμένο πλοίο «ΘΕΟΦΙΛΟΣ». Η εταιρεία ΝΕΛ, με την άδεια του ΥΕΝ, το επαναδρομολόγησε χωρίς εργασίες συντήρησης προκειμένου να αντικαταστήσει το πλοίο «ΜΥΤΙΛΗΝΗ». Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει το δρομολόγιο μετά πολλών εμποδίων και κινδύνων….
Το πλοίο ξεκίνησε με καθυστέρηση, η τροφοδοσία καυσίμων έγινε μετά την επιβίβαση και στο χώρο του γκαράζ υπήρχαν δύο βυτία με πετρέλαιο, στη Σύρο το λιμενικό επισκέφτηκε το πλοίο για έλεγχο επιτρέποντάς του όμως τον απόλπου, υπήρχαν καυσαέρια στον χώρο των επιβατών, οι τουαλέτες δε λειτουργούσαν, και εξαιτίας βλάβης στη μηχανή η ταχύτητά του ήταν μικρή, μ΄ αποτέλεσμα την άφιξη του στη Σάμο σχεδόν ἐνα 24ωρο μετά την αναχώρησή του από τον Πειραιά !
Για του λόγου το αληθές δείτε και το βίντεο ενός επιβάτη που είχε την ατυχία να ταξιδεύει για Σάμο. (βίντεο του Γρηγόρη Παπαγεωργίου)
Το προγραμματισμένο δρομολόγιο Σάμος –Πειραιάς του Σαββάτου δεν πραγματοποιήθηκε και οι αποκλεισμένοι στο νησί επιβάτες περίμεναν μια μέρα το «EUROPEAN EXPRESS» για να ταξιδέψουν τελικά την Κυριακή.
Έχουμε καταντήσει θύματα της εφοπλιστικής ασυδοσίας και της κερδοσκοπίας των επιχειρηματικών συμφερόντων. Η ασφάλεια μας και το συνταγματικό μας δικαίωμα για ανεμπόδιστη μετακίνηση εντός της ελληνικής επικράτειας έχει θυσιαστεί στο όνομα του κέρδους. Κι εμείς περιμένουμε, απομονωμένοι κι αποκλεισμένοι στο νησί μας, πότε θα εμφανιστεί στον ορίζοντα το επόμενο πλοίο για να επιβιβαζόμαστε κάνοντας τον σταυρό μας και τάμα στον Αι-Νικόλα (μεγάλη η χάρη του!) να φτάσουμε σώοι. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ;;;;;;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου