.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Ε.ΠΑ.Μ. - Ο καθ. Δ.Παναγιωτόπουλος στο KONTRA - 3 Φεβ 2017

Παναγιωτόπουλος, δικηγόρος, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, επικεφαλής του τομέα Παιδείας και Αθλητισμού του Ε.ΠΑ.Μ., ήταν καλεσμένος του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου.

«Είναι επείγουσα ανάγκη, ο Ελληνικός λαός να κατανοήσει σήμερα, πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την συνένωση σε ένα Παλλαϊκό Μέτωπο, ικανό να οδηγήσει σε μια Δημοκρατική Ελλάδα».

Επιτέλους, μετά από τέτοια πολυετή δοκιμασία, ταλαιπωρία και εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών, σταθερά το τρέχον διάστημα, γιγαντώνεται η τάση της Ελληνικής κοινωνίας, για έναρξη δημόσιας συζήτησης για μετάβαση σε Νέο Εθνικό Νόμισμα, σε ευθεία αντιπαραβολή με τα επιχειρήματα των υποστηρικτών του ευρώ και της παραμονής της χώρας σε καθεστώς οικονομική κατοχής, ες αεί.

Είναι καιρός να καταπολεμηθεί η αστήριχτη τρομολαγνεία και ο ατεκμηρίωτος φόβος, με τα οποία οι ευρωλάγνοι, βομβαρδίζουν τον απελπισμένο πληθυσμό, σε κάθε αναφορά των ακαταμάχητων επιχειρημάτων υπέρ της μετάβασης σε Νέο Εθνικό Νόμισμα.

Σε ολόκληρη την ευρωζώνη, στις επιμέρους χώρες που την αποτελούν, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό η συζήτηση εφ' όλης της ύλης, με ανοικτή κατάθεση όλων των στοιχείων σχετικά με παραμονή στο ευρώ ή μετάβαση τους στο εκάστοτε εθνικό νόμισμα, εκτός από την Ελλάδα.

Η δυναμική δε αυτής της επιθυμίας της κοινωνίας είναι τέτοια, που αναγκάζει την ίδια την κατοχική κυβέρνηση, δια μέσου πρωτοκλασάτων στελεχών της να παραδεχθεί την αναγκαιότητα ενός τέτοιου διαλόγου μεν, με τον κίνδυνο όμως να κρύβεται πίσω από τέτοιες ανακοινώσεις, το σοβαρό ενδεχόμενο παραπλάνησης της κοινής γνώμης και της εξαπάτησής της, οδηγώντας την προς την ακόμη πιο καταστροφική κι από το ευρώ επιλογή του διπλού/παράλληλου νομίσματος (λύση Σόϊμπλε).

Το τεκμηριωμένο πρόγραμμα του Ε.ΠΑ.Μ. για ομαλή μετάβαση σε Νέο Εθνικό Νόμισμα, αποτελεί ισχυρότατο όπλο στην διάθεση όποιου είναι ταγμένος στον κοινό αγώνα, σ' αυτήν την κρίσημη μάχη, για μια Ελλάδα κυρίαρχη και ανεξάρτητη, με προοπτική ανάπτυξης.