.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Γ. Δελαστίκ για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και το εξωτερικό χρέος

Πολύ διαφωτιστικές οι τοποθετήσεις του Γιώργου Δελαστίκ σχετικά με την κυβερνητική εναλλαγή στην Ελλάδα και στη διεθνή κατάσταση. Αν και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Εθνους» πρέπει να περιμένουμε τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού για να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη για την πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει , έκανε κάποιες εκτιμήσεις.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αποκλείεται η Γερμανοί να διώξουν την Ελλάδα από το ευρώ γιατί κάτι τέτοιο θα το εκμεταλλευτούν οι Αμερικανοί για να προχωρήσουν σε κινήσεις για να διαλύσουν την ευρωζώνη. Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν υπάρχει περίπτωση να ασκήσει αριστερή πολιτική απ’ την στιγμή που έχει πει ναι και στην Ευρωπαϊκή Ενωση στο ΝΑΤΟ και στο ευρώ, υπογράμμισε το στέλεχος του ΝΑΡ. Το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας σύμφωνα με την πλειοψηφία των αστών οικονομολόγων δεν είναι βιώσιμο και άρα δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί Η Γερμανία αντιστέκεται στο «κούρεμα» γιατί θα δημιουργήσει προηγούμενο απέναντι στους Γάλλους που έχουν πάνω από 2 τρισεκατομμύρια ευρώ δημόσιο χρέος οι Ισπανοί που έχουν πάνω από ένα τρισεκατομμύριο καθώς και το Ιταλικό δημόσιο χρέος είναι ανάλογο, συμπλήρωσε ο ίδιος.