.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Έγκλημα εκ προμελέτης η χρεοκοπία της Ελλάδας

Του Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη
movie
Απο το Σεπτέμβρη όλοι είχαν αποφασίσει τί θα κάνουν. Μετά απο το Παρίσι όλα τα κόμματα έπαιξαν Θέατρο στον Ελληνικό λαό. Και η επιλογή Δημήτρη Αβραμόπουλου και η επιλογή Χρεοκόπη Παυλόπουλου.και η πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά και η άνοδος της κυβέρνησης Τσίπρα ήταν προαποφασισμένα μεταξύ τους. Όλοι παρέα είναι. Έχει γεμίσει η χώρα με ψεύτες και λαοπλάνους. Τα ΜΜΕ και τα “ειδικά” στη τέχνη της προπαγάνδας ιστολόγια συνεχίζουν να παράγουν χάος και να ευνοούν τη παραπληροφόρηση. Έχουν και αυτά μεγάλη διαχρονική ευθύνη για αυτό που συμβαίνει και αυτό που έρχεται. Ιδιαίτερη ευθύνη έχουν και οι ανά περιοχή της Ελλάδας διαχειριστές της “μπάλας” δημοσιογράφοι.
Με μνημόνιο στην πλάτη που μείωσε την εθνική κυριαρχία ατο Αιγαίο ο Κάρολος Παπούλιας,  με παραλίγο μνημόνιο επικαιροποιημένο με τους Τούρκους και αποδοχή των πανάκριβων υποβρυχίων ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, με μνημόνιο δις ευρώ και Αγγλικό Δίκαιο ο Χρεοκόπης Παυλόπουλος, με μνημόνιο υπανάπτυξη και ξεπούλημα ο Αντώνης Σαμαράς, με αποδοχή του χρέους και της μη βιωσιμότητάς του ο λαοπλάνος Τσίπρας (σε 2 εβδομάδες μόνο…), με 120 δις ευρώ φόρτωμα χρέους στην Ελλάδα ο Καραμανλής ενώ offshore απο το Άγιο Όρος ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα με το LNG και το Βατοπέδι (κανείς δεν ξέρει πόσες offshore έχουν έδρα το Άγιο Όρος), με εισαγωγή στο μνημόνιο και ευρωομόλογα ο ΓΑΠ, με φόρτωμα του Δημόσιου τομέα, με καταστροφή της εγχώριας βιομηχανίας και με δάνεια ο Ανδρέας και ο Μητσοτάκης κοκ. Δεν είναι τυχαίο επίσης, ότι ο μνημονιακός Καραμανλής ήταν πίσω και απο τις επιλογές Αβραμόπουλου και Παυλόπουλου ενώ είχε απο πάντα καλές σχέσεις με Μηντιάρχες, που τον έλεγαν για κάποιο λόγο Ντόλη!
Τα μεγάλα “έργα” κάνουν τους “μεγάλους” άνδρες στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Ο καθένας κάνει κάτι “σημαντικό” και μετά χάνεται στην αιωνιότητα της σιγής και της εξαφάνισης. O Aλέξης Τσίπρας ο “Απίστευτος”, αφού κορόιδεψε και παγίδευσε  με προεκλογικές προτάσεις που αναιρούσαν η μία την άλλη τον Ελληνικό λαό (π.χ. ευρώ και μνημόνιο, τα οποία πάνε παρέα), ισχυρίζεται πλέον ότι κάνει δήθεν αυτό που του ανέθεσε, αποδεχόμενος με υπογραφή το υπάρχον χρέος και την έναντι σκληρών μέτρων βιωσιμότητά του.
1 δις ευρώ για ψηφοθηρικά έργα – προσφορά των αντιπροσώπων των δανειστών στη κυβέρνηση, με αντάλλαγμα την αποδοχή της νομιμότητας του χρέους και ότι δεν χρωστούν οι Γερμανοί τίποτα στην Ελλάδα δεν είναι πολλά. Επειδή ούτε στο μεσαίωνα δεν γινόντουσαν τέτοια πράγματα, μόνο δύο λέξεις μπορούν να περιγράψουν διαχρονικά αυτό που έχει συμβεί στην χώρα. Έγκλημα και Προδοσία.
Η Ελλάδα έχει ήδη χρεοκοπήσει. Tο ξέρουμε όλοι. Με βαθειές ανάσες επιβιώνει. Ευθύνη για αυτό έχει όλο το πολιτικό σύστημα  και τα κόμματα που κάνουν πλάτες το ένα στο άλλο. Το ΣΥΡΙΖΑ για λόγους πολιτικής επιβίωσης παρέδωσε και τις τελευταίες νομικές άμυνες της χώρας ενυπογράφως.

NAI ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ + ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ στο ΣΒΕΡΚΟ, τον ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ και τον ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ.
Μη μετράτε πλέον αν βγαίνουν τα κουκιά. Δεν βγαίνουν. Η χρεοκοπία (και τυπικά) θα έλθει σίγουρα και θα είναι πολύ δυνατή, απότομη και επώδυνη. Δεν έχω καμμία αμφιβολία για αυτό. Η χώρα έχει δεσμευθεί σε όλα απέναντι στους δανειστές. Μετά την υπογραφή απο τη κυβέρνηση της παράτασης του υπάρχοντος μνημονίου η χρεοκοπία μπορεί να γίνει πλέον με ασφάλεια. Λύση υπάρχει όμως… δεν θέλουν και αυτό σημαίνει, ότι υπάρχουν και άλλα σχέδια πίσω απο τη χρεοκοπία που πρέπει να πραγματοποιηθούν.
[zcode-gr.blogspot.jp]
triklopodia.gr