.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Γ.Κοντογιώργης : «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί σε συμβιβασμούς»

Ο καθηγητής Γιώργος Κοντογιώργης στον Σπορ News 90.1 FM (σε παράλληλη αναμετάδοση από τον διαδικτυακό σταθμό E-ROI) και την εκπομπή του Πέτρου Ιωάννου «Ακροβάτες του Ονείρου» στις 13 Φεβρουαρίου 2015.

Αποκαλυπτικός και άκρως διαφωτιστικός αλλά ταυτόχρονα επιφυλακτικός και ανήσυχος ο καθηγητής Γιώργος Κοντογιώργης καταδεικνύει τα νέα δεδομένα στη διακυβέρνηση της χώρας και το ρόλο και τη στάση που πρέπει να κρατήσει ο Ελληνικός λαός ούτως ώστε να μην χυθεί για ακόμα μια φορά η καρδάρα με το γάλα, τον καλεί να μην εφησυχάζει και τονίζει πως «καμία λύση δεν μπορεί να βρεθεί μέσα σε αυτό το ολιγαρχικό σύστημα στο οποίο λειτουργούμε και το οποίο αγνοεί τις κοινωνίες και δουλεύει υπέρ των «αγορών» ενώ οποιοσδήτε θελήσει να αλλάξει κατεύθυνση, ή θα εξαγοραστεί ή θα εξαναγκαστεί να «προσαρμοστεί». Πρέπει να σκεφτόμαστε με ποιόν τρόπο θα υπερβούμε το παρών σύστημα και όχι πως θα λύσουμε τα προβλήματά μας μέσα σε αυτό».