.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Επιστολή του Μανώλη Κλαμπατσέα στη φίλη του - από τα παλιά – και νυν υπουργό, κ. Νάντια Βαλαβάνη


Νάντια !
Αχ Νάντια, τι μου κάνεις. Άγγιξες την ευαίσθητη χορδή μου, τον πατριωτισμό μου. Πήγα και ξεσήκωσα όλο το σπίτι, όλες τις κρυψώνες, μιας και δεν αφήνω τα λεφτά στην τράπεζα, μη μου τα τραβήξουν οι δανειστές. Κατέβασα όλα τα βιβλία από τη βιβλιοθήκη και στο "Τι να κάνουμε" του Λένιν βρήκα 150 ευρώ και άλλα 220 στο "Ένα βήμα μπρος δυο πίσω" ,του ίδιου. Έλα όμως που πρέπει να πληρώσω ΔΕΗ, τηλέφωνα και νοίκι. Και καλά, το ρεύμα θα μου το ξαναβάλετε, αλλά με τ` άλλα τι να κάνω που ο σπιτονυκοκοίρης δεν δέχεται ανταλλαγή με swaps ούτε η cosmote perpetual bonds;
Δυστυχώς δε φτάνουν Νάντια για να εκπληρώσω το πατριωτικό μου καθήκον. Όπως δε φτάνουν κι αυτά που βρήκατε στο υπουργείο κι αυτά που πρέπει να δώσετε για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Δε φτάνουν γιατί είναι άλλοι στο γενικό λογιστήριο και στην κεντρική τράπεζα. Γιατί μπορεί να μπήκες στο υπουργείο, αλλά εκεί μέσα δε σ΄ αφήνουν να μπεις. Γιατί άλλοι έχουν τις μηχανές και κόβουν λεφτά. Αχ Νάντια μου, φίλη μου παλιά από την ΑντιΕΦΕΕ στη Χούντα κι από την ΚΝΕ στη μεταπολίτευση. Το ξέρω το πατριωτικό μου καθήκον, όπως ξέρεις κι εσύ το δικό σου.

Μανώλης Κλαμπατσέας
Μέλος του ΕΠΑΜ