.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Κανένας... «έντιμος συμβιβασμός» με το ανέντιμο «ιερατείο» της Ε.Ε.!


Δελτίο Τύπου

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο Eurogroup καθίσταται σαφές προς όλους, οτι κανένας «έντιμος συμβιβασμός» δεν πρόκειται να προκύψει προς όφελος της χώρας, όταν η διαπραγμάτευση γίνεται με σεσημασμένους πολιτικούς απατεώνες. Με μίσθαρνα όργανα των τραπεζιτών, που δεν διαστάζουν να θυσιάσουν ολόκληρους λαούς, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

Το γερμανοκίνητο διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδειξε ξεκάθαρα οτι δεν έχει κανέναν απολύτως ενδοιασμό να εκβιάσει τον ελληνικό λαό ταπεινώνοντας τη νέα ελληνική κυβέρνηση, ακόμα και αν αυτή δεν ζητά πλέον την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους ως όφειλε, ακόμα και αν αυτή υπαναχωρεί από την απόλυτη προεκλογική της δέσμευση για ακύρωση του μνημονίου, υιοθετώντας αυθαίρετα το 70% των όρων του.

Η ελληνική κυβέρνηση σωστά απέρριψε το γερμανικό τελεσίγραφο, όμως πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό από όλους και ιδίως από τη νέα κυβέρνηση οτι η διαπραγμάτευση μέσα στο ασφυκτικό περιβάλλον της ευρωζώνης, και του δημοσιονομικού Συμφώνου Σταθερότητας, είναι μια απατηλή ελπίδα η οποία εν τέλει οδηγεί στην οικονομική εξόντωση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, και την ολοκλήρωση της αποικιοποίησης της πατρίδας μας, ακόμα και αν βρεθούν οι φραστικές ή τεχνικές λεπτομέρειες για την επίτευξη μιας συμφωνίας.

Καλούμε την κυβέρνηση να μην συμπράξει στην σκηνοθετημένη τραγωδία που παίζεται σε βάρος της πατρίδας μας και να μην υποθηκεύσει τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας. Αλλωστε, αυτό ήταν το σαφέστατο μήνυμα που εξέπεμψε ο ελληνικός λαός από τις πλατείες ολόκληρης της χώρας: ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

«Με τις ζωές των ανθρώπων δεν πειραματίζεσαι. Η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και δεν μπορεί να αποτιμηθεί σε χρήμα».


Το Γραφείο Τύπου ΕΠΑΜ
17/2/15