.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Ο πρέσβης Λ.Χρυσανθόπουλος (Ε.ΠΑ.Μ.) στον Παραπολιτικά FM στις 19 Φεβ 2015

Ο πρέσβης επί τιμή Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος (Ε.ΠΑ.Μ.) στον Παραπολιτικά 90.1 FM και την εκπομπή «Η Νύχτα-Μέρα» στις 19 Φεβρουαρίου 2015.

«Το ισχυρό γεωπολιτικό χαρτί της Ελλάδας στην σύγκρουση με την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Κάθε Τετάρτη, στο Ράδιο Παραπολιτικά 90.1 FM, στην εκπομπή «Η Νύχτα-Μέρα», τα μεσάνυχτα 12.00-02.00 π.μ., πολιτική ανασκόπηση με τον δημοσιογράφο Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη στην εκπομπή του Ανδρέα Μαζαράκη μαζί με τον Γιώργο Τσαγκρινό. 

Σήμερα η σύγκρουση με την Γερμανία και η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας ως ισχυρό χαρτί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Οι Γερμανοί ενεργούν σαν να κατέλαβαν όλη την Ευρώπη, όπως ήταν πάντα το σχέδιό τους. Η σύγκρουση ΔΕΝ είναι τεχνικού περιεχομένου αλλά βαθιά ΠΟΛΙΤΙΚΗ... Οι Έλληνες δεν ψήφισαν έναν καλύτερο «διαπραγματευτή» αλλά επέλεξαν μιαν άλλη πολιτική κατεύθυνση. 


πηγή : https://www.youtube.com/channel/UCerq...