.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

E-roi.gr... Ο Henry Giroux με το Μ. Νευραδάκη στο "Διάλογος Radio" Ν. Υόρκης. 13/02/2015.

Ο «Διάλογος» της Νέας Υόρκης με το Μιχάλη Νευραδάκη στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό e-roi,gr.
Αυτή την εβδομάδα, ο «Διάλογος» παρουσιάζει σε επανάληψη μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον διεθνής φήμης επιστήμονα και συγγραφέα Χένρι Ζιρού (Henry Giroux). Ο Ζιρού είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο MacMaster του Καναδά και συγγραφέας δεκάδων βιβλίων, όπως οι πρόσφατοι τίτλοι του: «Education and the Crisis of Public Values», «Youth in Revolt: Reclaiming a Democratic Future» και «Neoliberalism’s War Against Higher Education». Ο Ζιρού εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και είναι επίσης ο ιδρυτής της πρωτοβουλίας Public Intellectuals Project.

Ο Ζιρού θα αναλύσει την αυξανόμενη επιρροή της νεοφιλελεύθερης σκέψης στους πολιτικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς τομείς παγκοσμίως. Θα συγκρίνει την τρέχουσα κρίση στην Ελλάδα με παρόμοιες εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού στον Δυτικό κόσμο. Θα μιλήσει για τους τρόπους με τους οποίους ο νεοφιλελευθερισμός και ο λεγόμενος «καπιταλισμός του καζίνου» επηρεάζει την παιδεία, τα μέσα ενημέρωσης και τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα.

Μαζί με αυτή την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ακούγεται και ο σχολιασμός της εβδομάδας από το Μιχάλη Νευραδάκη.

Παρακολουθείστε την εκπομπή " Διάλογος" με το Μιχάλη Νευραδάκη κάθε Παρασκευή 11:00 - 12:00 π. μ. από το e-roi.gr