.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΑΜ, Δ.Καζάκης, Radio 1D, 17 Φεβ 2015

Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα των μνημονιακών δυνάμεων εντός και εκτός κυβέρνησης σε βάρος του Ελληνικού λαού φοβάται ο διακεκριμένος οικονομολόγος και ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρης Καζάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο radio1d.gr στις 17 Φεβρουαρίου 2015.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο radio1d.gr και στην εκπομπή «Πρωινές κουβέντες» των Πάνου Μπουλιώνη και Κατερίνας Στάμου, ο οικονομολόγος που πρωτοστάτησε στο κίνημα των «Αγανακτισμένων» εξέφρασε την ανησυχία του ότι η επιλογή της κυβέρνησης να μην επιμείνει στη ρήξη με τους δανειστές, όπως επιδιώκει ο ελληνικός λαός που την εξέλεξε, θα οδηγήσει σε ρήξη με όσους κυβερνητικούς βουλευτές επιθυμούν τη ρήξη με τους πιστωτές, την τρόικα και το Μνημόνιο και στην περίπτωση που η εσωτερική αντιπολίτευση αποχωρήσει από την κυβέρνηση δεν αποκλείεται η πολιτική ηγεσία της χώρας να αναζητήσει νέες συμμαχίες με τις μνημονιακές δυνάμεις (Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) κάτι που θα οδηγήσει σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και επομένως ο λαός θα πρέπει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση για αυτό το ενδεχόμενο.

Η συνέχεια ΕΔΩ http://www.radio1d.gr/interviews/9429...

πηγή: radio1d.gr