.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Η επιστολή Βαρουφάκη στο Eurogroup & η ερμηνεία της

Ο Δημήτρης Καζάκης μεταφράζει, ερμηνεύει κι αναλύει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ επιστολή του υπουργού οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη στο Eurogroup, επιστολή που περιλαμβάνει τις ανήκουστες δεσμεύσεις της Ελλάδας έναντι των δανειστών της σε βάθος τετραμήνου (όση δηλαδή και η παράταση που έχουμε λάβει) και όχι μόνο.

Το «κουστουμάκι» περιλαμβάνει από περαιτέρω καθίζηση ή και εξαφάνιση των συντάξεων μέχρι αυξήσεων του Φ.Π.Α. σε όλες τις βαθμίδες και από «παροχές» μέσω γενικευμένων και οργανωμένων συσσιτίων με «κουπόνια τροφίμων» μέχρι υποχρεωτική έκδοση smart ID cards («έξυπνες» ταυτότητες με τεχνολογία chip) με στόχο τον σταδιακό έλεγχο του πληθυσμού.Διαβάστε την επιστολή-ΣΟΚ του Γιάννη Βαρουφάκη στο Eurogroup

ΕΔΩ
https://drive.google.com/file/d/0B1ui....

ΕΔΩ
http://issuu.com/tvxorissinora/docs/g...

& ΕΔΩ
http://www.reuters.com/article/2015/0...

Διαβάστε το εκτενέστατο άρθρο του Δ.Καζάκη ΕΔΩ
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/20...

Η επιστολή είναι στην Αγγλική γλώσσα μιας που, σκανδαλωδώς, κανένας επίσημος κρατικός φορέας δεν ανέλαβε τη μετάφραση της και τη δημοσιοποίηση της χάριν της ενημέρωσης της Ελληνικής κοινής γνώμης.

Ακούτε καθημερινά 14:00-15:30 την εκπομπή «Στο Μικρόφωνο» με τον Δημήτρη Καζάκη, μέσα από τη συχνότητα του διαδικτυακού σταθμού e-roi.gr... μείνετε ενημερωμένοι κι ενημερώστε κι εσείς με τη σειρά σαςhttp://www.skepsouepam.gr/
http://www.epamhellas.gr/
http://www.facebook.com/metopo