.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

"Εκδήλωση Συζήτηση" Ένωση καταναλωτών,η αναγκαιότητα της σήμερα

Μέσα στον οικονομικό - φορολογικό πόλεμο που βιώσαμε τον προηγούμενο καιρό,η κοινωνία ψάχνει μία διέξοδο.Η ενημέρωση μας για τις τρέχουσες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα είναι επιβεβλημένη ύστερα και από την εκλογή νέας κυβέρνησης.Αναζητούμε λύσεις οι οποίες θα μας εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.Σε αυτήν την κατεύθυνση η αναγκαιότητα μιας Ένωσης Καταναλωτών που θα έχει σαν στόχο την ενότητα και την συλλογική δράση που είναι απαραίτητη.

Το ΕΠΑΜ Ηρακλείου σας καλεί αυτήν την Δευτέρα 2/2/2015 στις 19:00 στην αίθουσα Ανδρόγεω,σε μια ανοιχτή συζήτηση με τον δικηγόρο και Γ' Συντονιστή της ΠΓ του ΕΠΑΜ , Αναστάσιο Κώνστα όπου θα διερευνήσουμε το τρόπο δημιουργίας μιας Ένωσης Καταναλωτών.Παρόν στην συζήτηση θα είναι επίσης και το ιδρυτικό μέλος του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου και οικονομολόγος-αναλυτής,Δημήτρης Καζάκης που θα μας μιλήσει για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας.

Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος 
μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω 

Νίκος Καζαντζάκης