.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ!-Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Dr.Rath ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!‏

Ο Dr.Rath αναφέρεται στο ότι ο λαός τις Γερμανίας δύο φορές στο παρελθόν υπήρξε θύμα τεράστιων οικονομικών συμφερόντων των καρτελ της φαρμακοβιομηχανίας και εξαπέλυσε δύο παγκόσμιους πολέμους που ήταν η αιτία για την δυστυχία και τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων.
Τότε η μαριονέτα τους ήταν ο Χίτλερ, τώρα είναι η Μέρκελ και ο Σόιμπλε που εξαθλιώνουν και υποδουλώνουν τους λαούς μέσω του ευρώ. Στην ουσία πρόκειται για ένα τρίτο παγκόσμιο οικονομικό που ξεκινά πάλι από το Βερολίνο. Μιλά επίσης για τα τεράστια κέρδη που αποκομίζουν αυτά τα καρτέλ καθώς δεν αφήνουν την επιστήμη να θεραπεύσει τον καρκίνο και «κατασκευάζουν» νέες ασθένειες για να ρίξουν κατόπιν στην αγορά τα «κατάλληλα» φάρμακα.
Παρακινεί όλους τους λαούς και τις κυβερνήσεις τους να αφήσουν το ευρώ και να πάνε στο εθνικό τους νόμισμα αν θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι και να ευημερήσουν!

    


ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ....
>
Το διαβάσαμε από το: ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ!-Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Dr.Rath ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!‏ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/02/drrath.html#ixzz3QkpGJLsl