.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

E-roi.gr... Ο Mark Blyth με το Μ. Νευραδάκη στο "Διάλογος Radio" Ν. Υόρκης. 06/02/2015.

Ο «Διάλογος» της Νέας Υόρκης με το Μιχάλη Νευραδάκη στο e-roi,gr, σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον πολιτικό οικονομολόγο Mark Blyth, καθηγητή του πανεπιστημίου Brown των Ηνωμένων Πολιτειών και συγγραφέα του γνωστού βιβλίου “Λιτότητα: Η Ιστορία Μίας Επικίνδυνης Ιδέας.” Σε αυτή την επίκαιρη συνέντευξη, γίνετε συζήτηση για τις πιθανές επιπτώσεις της νίκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την Ελλάδα και την Ευρώπη, το οικονομικό και πολιτικό πρόγραμμα που προτείνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση στις διαβουλεύσεις της με την τρόικα, και άλλα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εκτός από την συνέντευξη θα ακούσουμε το καθιερωμένο και πολύ ενδιαφέρον σχόλιο της εβδομάδας από το Μιχάλη Νευραδάκη σχετικά με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα.

Παρακολουθείστε την εκπομπή " Διάλογος" με το Μιχάλη Νευραδάκη κάθε Παρασκευή 11:00 - 12:00 π. μ. από το e-roi.gr

Συντονιστείτε στα:
http://www.e-roi.gr/
http://eroigr.caster.fm/
http://eroigr.listen2myradio.com

Η σειρά αποκαλυπτικών άρθρων για την διαφθορά, διαπλοκή, ανομία, και λογοκρισία στα Ελληνικά ΜΜΕ στη σελίδα του dialogos radio, εδώ:http://dialogosmedia.org/
Το dialogos radio στο facebook, εδώ: https://www.facebook.com/dialogosmedi...

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε στη νέα πλατφόρμα του e-roi.gr όπου αναρτώνται πλέον οι εκπομπές ως ηχητικά αρχεία: Στο σύνδεσμο εδώ: http://www.mixcloud.com/eroigr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου