.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

"Venceremos" σε όλη την Ελλάδα

Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα υπέρ της κυβέρνησης κι ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας και των εκβιασμών έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη το απόγευμα. Το αυθόρμητο κύμα κινητοποιήσεων, που ξέσπασε τις προηγούμενες μέρες και κανονίστηκε από τα social media, έχει συνέχεια. 
Με αίτημα για "ανάσα αξιοπρέπειας" και κεντρικό σύνθημα "Δεν εκβιαζόμαστε, δεν υποκύπτουμε, δεν φοβόμαστε, δεν κάνουμε πίσω", σε δεκάδες πόλεις έχουν δοθεί ραντεβού ανατροπής των πολιτικών της εξαθλίωσης, ξανά μέσω Διαδικτύου. 


Διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλο, Άμφισσα, Λαμία, Τρίκαλα, Καστοριά, Δράμα, Κατερίνη, Σέρρες, Καβάλα, Καλαμάτα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Φλώρινα, Ξάνθη, Σπάρτη, Πύργο, Κόρινθο, Αίγιο, Χανιά, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Ρέθυμνο. Διαδηλώσεις θα γίνουν επίσης σε Ρόδο, Τήνο, Κάλυμνο, Λέσβο, Πάρο, Σύρο, Σάμο, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Χίο και Κω.

Πήραν φωτιά τα social media καλώντας σε μαζική συμμετοχή για μια "Ανάσα Αξιοπρέπειας"

"Νικάμε" είναι το μήνυμα που στέλνει ο κόσμος εν όψει των διαδηλώσεων. Παράλληλα, στα social media διεξάγεται διάλογος μεταξύ των πολιτών, που ξεκινά από τις προγραμματικές δηλώσεις μέχρι τις γερμανικές αποζημιώσεις. 

"Νικάμε" γράφεται στο σχετικό κάλεσμα που προτρέπει "Να μην τους κάνουμε τη χάρη! Να πάρουμε τη σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και στα Μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής. Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της τρόικας και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες".
Όπως λένε ακόμα: "Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Θα νικήσουμε!".
Στις διαδηλώσεις στέκονται αλληλέγγυοι φορείς και δήμοι. Ενδεικτικά, ο δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης είπε ότι η δημοτική αρχή της πόλης "θα είναι παρούσα στις εκδηλώσεις στήριξης που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας". Ενώ η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών απευθύνει επίσης κάλεσμα στις "παλλαϊκές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας κατά της λιτότητας και των Μνημονίων που η κυρίαρχη τάξη της Ε.Ε., σε αγαστή συνεργασία με το τραπεζικό και χρηματιστικό κεφάλαιο, επιβάλλει στους λαούς των ευρωπαϊκών χωρών, με πρώτο και μεγαλύτερο θύμα τον ελληνικό λαό".
Πηγή: avgi.gr

http://www.ertopen.com/