.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Goldman Sachs: Ετοιμάζεται αμερικανική απόβαση στην Ελλάδα από τον …άτυπο σύμβουλο της κυβέρνησης. Θα δουν πρωθυπουργό, υπουργούς, τραπεζίτες και επιχειρηματίες …Όλα τα καλά παιδιά μαζί…


Πληροφορούμαστε ότι στην ελληνική πρωτεύουσα θα έρθει ολόκληρο κλιμάκιο στελεχών της Goldman Sachs, κάτι που δεν συνηθίζεται.


Κανονική απόβαση στην Αθήνα ετοιμάζει για τα τέλη του μηνός η αμερικανική τράπεζαGoldman Sachs. Πληροφορούμαστε ότι στην ελληνική πρωτεύουσα θα έρθει ολόκληρο κλιμάκιο στελεχών της, κάτι που όπως επισημαίνεται απ' όσους έχουν γνώση της αγοράς, δεν συνηθίζεται. Ο λόγος της αναβαθμισμένης παρουσίας; Οι πολλές συναντήσεις, που έχουν ήδη κλεισθεί. Με υπουργούς, τραπεζίτες και επιχειρηματίες. Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι εκκρεμεί και ραντεβού με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Αν και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, να σημειώσουμε εδώ ότι η Goldman Sachs λειτουργεί ως άτυπος σύμβουλος της κυβέρνησης σε πολλά projects, αλλά και σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς. Τουλάχιστον αυτό έχει γραφτεί κατά καιρούς στον ελληνικό Τύπο, χωρίς να έχει διαψευσθεί ούτε καν από κυβερνητικής πλευράς. Κι όπως είναι φυσικό, προκαλεί εντύπωση, από τη στιγμή που είναι τοις πάσι γνωστό τι άποψη υπήρχε στο σημερινό κυβερνόν κόμμα, για την συγκεκριμένη αμερικανική τράπεζα, όταν ακόμα βρίσκονταν στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι σε αυτή τη φάση, μάλλον «κάτι» ετοιμάζεται ενόψει των συνεδριάσεων της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας για το QE και τη συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα. Και βεβαίως, ενόψει της τελικής φάσης των διαπραγματεύσεων για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας.

Πηγή:voria
http://teleytaiaexodos.blogspot.gr