.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Το «Μαξίμου» δεν καταδέχεται τους δημάρχους των νησιών που μαστίζονται από την παράνομη μετανάστευση

Στην Αθήνα βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες οι δήμαρχοι των πέντε νησιών του Αιγαίου που κουβαλούν μόνα τους το πρόβλημα...


Στην Αθήνα βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες οι δήμαρχοι των πέντε νησιών του Αιγαίου που κουβαλούν μόνα τους το πρόβλημα της προσφυγικής και μετανάστευσης κρίσης.
Οι πέντε δήμαρχοι  Μ. Αγγελόπουλος της Σάμου, Μ. Βουρνούς της Χίου, Σ. Γαληνός της Λέσβου, Γ. Κυρίτσης της Κω και Λέρου Μ. Κόλιας βρίσκονται στην Αθήνα προκειμένου να πιέσουν τους υπευθύνους της κυβέρνησης ώστε να αδειάσουν τα νησιά τους που ασφυκτιούν από προσφυγές και παράνομους μετανάστες και να τους παρουσιάσουν τις ιδέες τους για μία βιώσιμη λύση για τους νησιωτικούς Δήμους.
Στο πλαίσιο αυτό οι πέντε δήμαρχοι μαζί τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη ζήτησαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά η απάντηση που πήραν ήταν πως δεν είναι έτοιμο το Μαξίμου για αυτήν την συνάντηση και πως θα γίνει εντός ολίγων ημερών.

Οι πέντε δήμαρχοι πάντως θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη τύπου στις 13:00 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της ΚΕΔΕ ώστε να εξηγήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα οποία σηκώνουν το βάρος της προσφυγικής κρίσης.
Επιπροσθέτως ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και οι δήμαρχοι των νησιών θα ενημερώσουν για τις κοινές πρωτοβουλίες που έχουν λάβει αλλά και τις προτάσεις τους προκειμένου να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για τους νησιωτικούς Δήμους που δοκιμάζονται από το προσφυγικό ζήτημα.


πηγή: http://www.pentapostagma.gr