.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Επίσκεψη Μπαλάφα – Τι ακριβώς θέλει να διερευνήσει ο υφυπουργός στη Σάμο;


Αύριο Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, αναμένεται να επισκεφθεί τη Σάμο ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα επισκεφθεί το ΚΕΠΥ Σάμου (hot spot), ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθεί στους χώρους του πρώην σφαγείου Κνίτη για να διαπιστώσει αν είναι κατάλληλο για τη δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου μεταναστών. Από την πλευρά του δημάρχου Σάμου έγινε ενημέρωση, προς τον κ. υφυπουργό, ότι κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις, δεδομένου ότι η κίνηση των 5 δημάρχων (Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου), με ενιαίες θέσεις για μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα  βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση και εξέλιξη αλλά και της συνάντησης, προ ολίγων ημερών, με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα στο μέγαρο Μαξίμου, όπου η Σάμος δεν αναφέρθηκε ως νησί που απαιτείται η δημιουργία ανάλογου κέντρου. Επειδή η κυβέρνηση μας έχει συνηθίσει σε διγλωσσία στα θέματα διαχείρισης του μεταναστευτικού, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή από τους αιρετούς του τόπου, και όχι μόνο, ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων.