.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

"Πολιτικοί Διάλογοι" Κ. Κυριακόπουλος & Θ. Συμβουλόπουλος (Ε.ΠΑ.Μ.) στην ERTOpen, 23/01/2017.

Ο blogger, πολιτικός σχολιαστής και μέλος της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού του Ε.ΠΑ.Μ., Κυριάκος Κυριακόπουλος και ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του Ε.ΠΑ.Μ., Θέμης Συμβουλόπουλος στην εκπομπή "Πολιτικοί Διάλογοι" στην ERTOpen, σχολιάζουν την επικαιρότητα.‎ ‎Δευτέρα, ‎23 ‎Ιανουαρίου ‎2017.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον λοιπόν, οι προκλήσεις για την Ελλάδα είναι ιστορικές, και τόσο ο τρόπος, όσο και η κατεύθυνση της διαχείρισής αυτών των προκλήσεων, δεν μπορούν να αποσυνδέονται από τη φυσιογνωμία και την ταυτότητα της ίδιας της πολιτικής εξουσίας. Έτσι… Όλα όσα αναδείχτηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης… Αλλά και οι πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό, αναδεικνύουν πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα, όπως: • Ποιος βάζει τους κανόνες… • Σε ποια κατεύθυνση οριοθετούνται οι απαντήσεις τους… • Ποιο είναι το γεωπολιτικό αποτύπωμα που αφήνει η διευθέτησή τους… • Ποιος ασκεί κυριαρχία στη Θράκη… • Ποιος ασκεί κυριαρχία στο Αρχιπέλαγος… • Μέχρι πότε το προδοτικό έκτρωμα της Μαδρίτης θα ρίχνει τη βαριά σκιά του εκεί που χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού… • Γιατί όλοι όσοι ακολούθησαν τον Σημίτη στην πρωθυπουργία, συνεχίζουν να μην καταγγέλλουν αυτό το αίσχος το οποίο υπεγράφη με πρόσχημα τη μείωση της έντασης και το μόνο που άφησε πίσω του είναι ακόμη περισσότερη ένταση, γκρίζες ζώνες και μπόλικο τουρκικό θράσος για ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο… • Με ποιο πολιτισμικό – γεωστρατηγικό αντιστάθμισμα οριοθετεί η Ελλάδα τη δική της απάντηση στα πλαίσια ενός ρόλου πρωταγωνιστικού, απέναντι στο τουρκικό «στρατήγημα» του ευρέως ισλαμικού τόξου στα Βαλκάνια… • Στη βάση ποιου προγράμματος επενδυτικής επιθετικότητας οικοδομείται το καθ όλα αναγκαίο «δευτερεύον σύστημα οργάνωσης της εθνικής άμυνας» στο σύνολο της χερσαίας και νησιωτικής μεθορίου… Αντιλαμβάνεστε ότι τα παραπάνω ερωτήματα ΔΕΝ είναι τα μόνα… ΔΕΝ είναι ρητορικά… και ως εκ τούτου οι απαντήσεις ΔΕΝ είναι εγκυκλοπαιδικές αλλά οφείλουν να διαθέτουν ΚΑΙ ανεξίτηλη ταυτότητα… ΚΑΙ ισχυρό γεωστρατηγικό φορτίο. Είναι λοιπόν φανερό πως η ποιότητα… η βαρύτητα… και βεβαίως η ευστοχία τους… είναι δεμένη άρρηκτα με την ταυτότητα και τη φυσιογνωμία της ίδιας της εξουσίας. Η ανάγκη επομένως της ανάδειξης μιας Δημοκρατικής – Πατριωτικής Εξουσίας, δε σχετίζεται μονάχα με την ανάγκη της ανατροπής του κατοχικού κεκτημένου που εδραιώνεται στη χώρα με τη συμβολή του πολιτικού προσωπικού που το προσκύνησε και το υπηρετεί. Αλλά αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη, για τη βιωσιμότητα της… για τη θέση της και το ρόλο της στη νέα εποχή… αλλά και την ίδια την εδαφική ακεραιότητά της σε τελευταία ανάλυση.


Kάθε Δευτέρα στις 13:00 η εκπομπή "Πολιτικοί Διάλογοι" στην ERTOpen στους 106.7 FM και από το διαδίκτυο, εδώ: http://www.ertopen.com/apps/radio/?na...
Επίσης η εκπομπή αναμεταδίδεται από τον διαδικτυακό σταθμό e-roi.gr εδώ: http://e-roi.gr/#24%780%700

Οι συντελεστές της εκπομπής περιμένουν τη συμμετοχή σας καλώντας στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή αποστέλοντας SMS γράφοντας :

1Π (κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045.