.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Εγκλημα, πούλησε τζάμπα 20 τόνους χρυσού ο Κ. Σημίτης


που μας έμπασε ξυπόλυτους στην Ευρωζώνη και μάλιστα με πλαστά στοιχεία και μας κατέστρεψε…
Πρόκειται για το ξεπούλημα 20 τόνων χρυσού, που φυλάσσονταν στην Τράπεζα της Ελλάδος και το πούλησε σε εξευτελιστική τιμή και με ύποπτες διαδικασίες.
Όλα έγιναν το 2001, όταν μεσουρανούσε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, με το οποίο ντόπιοι και ξένοι απατεώνες καταλήστεψαν τον κοσμάκη με τις μετοχές – φούσκες και οι γερμανικές πολυεθνικές έπαιρναν ό,τι απέμεινε από τη δημόσια περιουσία, μέσα από ένα μπαράζ χαριστικών συμβάσεων που στοίχησε δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ στη χώρα μας.
Την περίοδο εκείνη ο Κώστας Σημίτης και ο στενός πυρήνας των συνεργατών του που στην ουσία συνεχίζουν και σήμερα να μας κυβερνούν, αποφάσισαν να «σκοτώσουν» είκοσι τόνους χρυσού με συνοπτικές και ύποπτες διαδικασίες…
Χωρίς να προηγηθεί έρευνα αγοράς και να διενεργηθεί διαγωνισμός, ξεπούλησαν στην κυριολεξία τα αποθέματα χρυσού, εισπράττοντας ψίχουλα από τους ξένους κερδοσκόπους.
Μετά το ξεπούλημα του χρυσού η τιμή του άρχισε να καλπάζει, με αποτέλεσμα λίγα χρόνια αργότερα να ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ η αξία του και να θησαυρίσουν οι ξένοι φίλοι του τότε πρωθυπουργού. Γύρευε δε και ποιοι Έλληνες λαδώθηκαν τότε, πάντως είναι πλέον γνωστό πως όταν στήνεται μια τόσο μεγάλη δουλειά, δεν τη στήνουν οι Έλληνες πολιτικοί για την ψυχή του πατέρα και της μάνας τους ή για το «καλό της χώρας», τη στήνουν για να ΄κονομήσουν.
Η κυβέρνηση Καραμανλή συγκάλυψε και αυτό το σκάνδαλο, όπως είχε συγκαλύψει και τις μίζες της Siemens, τα εξοπλιστικά και τη λεηλασία με το χρηματιστήριο.
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα απέφευγε συστηματικά να αγγίζει σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονταν μεγαθήρια του εξωτερικού, μεγάλες διεθνείς τράπεζες και γενικά οργανωμένα συμφέροντα, γιατί το πολιτικό προσωπικό των δύο κομμάτων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ βρίσκονταν σε κατάσταση πολιτικής ομηρίας, εξαιτίας της διαπλοκής που είχε αναπτύξει με μεσάζοντες, προμηθευτές και τραπεζίτες.
Το σκάνδαλο με το ξεπούλημα του χρυσού έχει στοιχίσει στο ελληνικό δημόσιο αρκετά δισεκατομμύρια.
Ο εξαπλασιασμός της τιμής του χρυσού αποκαλύπτει ότι το μεγάλο αυτό έγκλημα ήταν οργανωμένο και προμελετημένο!
Αυτοί που έστησαν το κόλπο γνώριζαν τα τεράστια περιθώρια κερδοσκοπίας, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι έπεσαν πολύ μεγάλες προμήθειες.
Γιαυτό η Δικαιοσύνη έχει χρέος να ερευνήσει και τώρα το γιγαντιαίο αυτό σκάνδαλο, αφού εκτός από την τότε κυβέρνηση, εμπλέκονται και πρόσωπα που δεν έχουν ασυλία.
Οι αρμόδιοι οικονομικοί εισαγγελείς οφείλουν να καλέσουν την τότε ηγεσία και τους αρμόδιους της Τράπεζας της Ελλάδος, οι οποίοι είναι συνυπεύθυνοι για τη λεηλασία που συντελέστηκε.
Πρέπει να παρουσιάσουν όλα τα στοιχεία, για α μάθει ο ελληνικός λαός σε ποια έκθεση στηρίχτηκε το ξεπούλημα του χρυσού, σε ποια χέρια κατέληξε, ποιοι ήταν οι μεσάζοντες και τι προμήθειες δόθηκαν.
Γιατί πρόκειται για υπόθεση που τεκμηριώνει καραμπινάτη απιστία, αφού κανείς δεν πιστεύει ότι όλο το κόλπο στήθηκε από… ηλίθιους οι οποίοι δεν γνώριζαν τι έκαναν.
Μάλιστα στο διάστημα που συντελέστηκε το σκάνδαλο, υπήρξαν καταγγελίες οι οποίες κατά περίεργο τρόπο θάφτηκαν από τον τύπο και δεν απασχόλησαν τη Δικαιοσύνη.
Γιατί την επίμαχη περίοδο οι δικαστές δεν άγγιζαν καμία υπόθεση πολιτικού ενδιαφέροντος, με αποτέλεσμα να αλωνίζουν τα λαμόγια, οι ξένοι κολοσσοί και οι μεσάζοντες και η χώρα να φτάσει στη χρεοκοπία.
Τώρα έστω και με καθυστέρηση ετών η Δικαιοσύνη έχει χρέος να φωτίσει το μεγάλο σκάνδαλο με το χρυσό, για να μάθουμε ποιοι τα άρπαξαν από το ξεπούλημά του.
triklopodia.gr