.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Η αναξιοπιστία φταίει...ηλίθιε !!!


Του Αντώνη Παπαντωνίου
Επί τέλους μετά από μερικούς μήνες προσδοκίας ξεκίνησε η "Πλεύση" με όλα τα καλούδια και με μια στιβαρή Καπετάνισσα για να μας οδηγήσει από ένα κυκλώνα σε ένα ασφαλές Λιμάνι.
Όλοι πιστεύω ότι καταλάβαμε ότι εννοούμε την Κυρία τ. Πρόεδρο του "Κυνοβουλίου" η οποία μας καλεί να ανεβούμε στο "πλεούμενό" της για να μας σώσει, αλλά πρίν ανεβούμε καλό θα ήταν να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν της και να δούμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε τη διαδρομή της από τον Μάη του 2010 .όταν στην Ελλάδα έγινε ΤΟ Πραξικόπημα, όπως έχει τεκμηριώσει και Νομικά, μεταξύ άλλων, και ο Καθηγητής Κος Γ. Κασιμάτης. Θα είμαι πολύ συγκεκριμένος και γι αυτό θα τα αριθμήσω ένα πρός ένα :
1.-Το Πραξικόπημα την βρήκε στη Βουλή σαν Βουλευτή και αυτή αντί να το καταγγείλει και να παραιτηθεί γιατί είχε ορκιστεί "Πίστη στο Σύνταγμα"(Άρθρο 103), καλώντας το Λαό σε εξέγερση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, παρέμεινε εντός και έγινε επίορκος.
2.-Συνέχισε να παραμένει και απλώς να διαπιστώνει και να καταγγέλει τον βιασμό του Λαού με την εντεινόμενη φτωχοποίηση του και την καταπάτηση όλων των Συνταγματικών Δικαιωμάτων του, παραλαμβάνοντας βέβαια κάθε μήνα τη Βουλευτική της αποζημείωση.
3.- Σαν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ,υποσχόταν πρίν τις Εκλογές σκίσιμο των Μνημονίων, ενώ λίγο μετά σαν Πρόεδρος της Βουλής απάντησε σε σχετική ερώτηση Δημοσιογράφου ότι "ήταν σχήμα λόγου"!
4.- Όταν σαν Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τίς Εκλογές του Γενάρη 2015,εξελέγη Πρόεδρος της Βουλής, Στην παρθενική της ομιλία στο "Κυνοβούλιο" μας έκανε αναφορά και ανάλυση του άρθρου 120παρ.4 του Συντάγματος, που και η ίδια είχε παραβιάσει, όπως προείπαμε, και στρεφόμενη πρός τον "Πρωθυπουργό"της εδήλωσε ότι δεν θα δεχθεί Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, ενώ λίγες ημέρες πρίν τίς Εκλογές σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των "Συντακτών" είχε δηλώσει ότι Πραξικόπημα δεν γίνεται μόνον με Τάνκς αλλά και με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Λίγες ημέρες μετά ξεκίνησε τις Π.Ν.Π. με την πλέον κατάπτυστη που επέτρεπε την κλοπή των Διαθεσίμων της Γενικής Κυβέρνησης δηλ. των πάντων και μάλιστα "κατά παρέκλιση κάθε άλλης ειδικής διάταξης η διαδικασίας", που σημαίνει στην απλή Ελληνική κατά παρέκλιση (έτσι γουστάρω) του Συντάγματος!!
5.- Ψήφισε για ΠτΔ τον Πάκη τον Παυλόπουλο που σε Ραδιοφωνική Συνέντευξη τον Φλεβάρη του 2012 σαν "Υπουργός" στην "Κυβέρνηση" Παπαδήμου έιχε απαντήσει ως εξής: <Ναί παραβιάσαμε το Σύνταγμα για να το σώσουμε> και συνέχισε<αυτή η "Κυβέρνηση είναι "Κυβέρνηση επιβολής". Ο εν λόγω... "Κύριος' είχε βεβαίως ψηφίσει και μνημόνιο. Φαίνεται λοιπόν ότο για την Κυρία Ζωή είχε όλα τα προσόντα!!!
6.- Όταν ο "Φίλος " της και "Πρωθυπουργός" της είπε ότι τα μέτρα του μνημονίου του δεν περνάνε παρά μόνον με "Κυβέρνηση Ειδικού Σκοπού η Δικτατορία" εκείνη δεν ομίλησε αν και ήταν ακόμα ΠτΒ! Και δεν τον διόρθωσε καν ότι και τώρα Δικτατορία έχουμε αλλά όχι Στρατιωτική, γιατί ούτε το μπορούμε ούτε και χρειάζεται. Έχουμε τον Πρετεντέρη!
7.- Σαν Π.τ.Β. είπε το θρυλικό ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΩ όταν ήρθε για ψήφιση στη "Βουλή" το 3ο Μνημόνιο και απλώς δεν κάθησε στην Έδρα της αλλά κατέβηκε στην "ΠΛΑΤΕΑ", επιτρέποντας, και όχι μόνον αυτή. να ψηφιστεί ο Ν.4336/14-8-2015 ΦΕΚ94Α(ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣΓ, ΣΕΛ. 1014. με τον οποίο καταργείται και τυπικά η Νομική Προσωπικότητα της Ελληνικής Δημοκρατίας!
8.- Δεν έβγαλε επίσης μηλιά όταν ο συνοδοιπόρος της ανά τας Ευρώπας Βαρουφάκης ετοίμαζε εντελώς κίβδηλο Νόμισμα I.O.U, ενώ ήταν ακόμη Π.τ.Β.
9.- Πάντως μετά απ όλα τα πιό πάνω παραιτήθηκε γιατί ...διεφώνησε!!!
Έτσι λοιπόν τώρα με καθαρή τη συνείδηση ότι έπραξε το καθήκον της και μας απέδειξε στην πράξη πόσο συνεπής είναι στίς υποχρεώσεις της και πόσο ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ είναι απέναντί μας έρχεται να οργανωθεί για να ζητήσει την ψήφο μας οψέποτε γίνουν Εκλογές!
Εδώ κλείνω φωνάζοντας με όλη τη δύναμη της ψυχής μου:
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) - Νομικός, είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.

http://www.epamhellas.gr/