.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

O N.Tραμπ καταργεί και το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής - Με αυτό επέβαλλαν παντού «πράσινους» φόρους


Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ,  ζήτησε από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος να κατεβάσει από τον ιστότοπό της τη σελίδα που αφορά την κλιματική αλλαγή, δήλωσαν δύο εργαζόμενοι στο Reuters.
 
Πρόκειται για μια ακόμη κίνηση της νέας αμερικανικής κυβέρνησης που θα ακυρώσει τις πρωτοβουλίες του Μπαράκ Ομπάμα για την αντιμετώπιση της δήθεν κλιματικής αλλαγής με βάση την οποία πολύ έξυπνα επέβαλλαν σε όλους «πράσινους» φόρους ακόμα και για το σπίτι του.
 
Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από αξιωματούχους της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος ότι η κυβέρνηση ζήτησε από το γραφείο Τύπου να κατεβάσει από τον ιστότοπό της τη σελίδα που αφορά την κλιματική αλλαγή, στην οποία περιέχονται links για επιστημονικές έρευνες για την υπερθέρμανση του πλανήτη, καθώς και στοιχεία για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
 
«Αν κατέβει η σελίδα, θα εξαφανιστεί δουλειά χρόνων για την κλιματική αλλαγή», δήλωσε ένας εργαζόμενος στην ΥΠΠ, προσθέτοντας ότι κάποιοι συνάδελφοί του προσπαθούν να σώσουν κάποιες από τις πληροφορίες που περιέχονται στη σελίδα ή να πείσουν την κυβέρνηση Τραμπ να διατηρήσει ένα μέρος της.
 
Οι πηγές ζήτησαν να μην κατονομαστούν διότι δεν είχαν άδεια να μιλήσουν στον Τύπο.
 
Ο Ν.Τραμπ, αμφισβητεί (και ορθώς) την κλιματική αλλαγή, καθώς υπάρχουν χιλιάδες επιστημονικές έρευνες που θεωρούν ότι δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή που να οφέιλεται στον άνθρωπο.
 
Η όποια αλλαγή λαμβάνει χώρα γιατί το κάνει ο πλανήτης. Άλλωστε εάν πήρχε τέτοια αύξηση στο διοξείδιο του άνθρακα θα έπρεπε να έχουμε άυξηση των δασών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου