.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Σαββας Καλεντερίδης: Είμαι βέβαιος ότι κάτι έχει συμφωνηθεί μετά το επεισόδιο με τα Ίμια το '96 (ΗΧΗΤΙΚΟ).


Σάββας Καλεντερίδης : Είναι καθαρό το καθεστώς των Ιμίων;
Πίσω από τη νέα Τουρκική προκλητικότητα, που είναι εμφανές ότι οφείλεται και στα εσωτερικά αδιέξοδα και ήττες του Ερντογάν σε όλα τα πολεμικά πεδία που έχει ανοίξει στα σύνορα του, το ερώτημα για το σύνολο της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, είναι αν από το 1996 έχει υπογραφεί κάτι που δεν γνωρίζει ο ελληνικός λαός , για το καθεστώς των Ιμίων. 

Αν όχι , τότε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα πρέπει να ασκηθούν ανά πάσα στιγμή, αν όμως συμβαίνει κάτι άλλο, θα πρέπει να το μάθουμε και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους τυχόν έχουν κάνει τέτοιες σοβαρές υποχωρήσεις. Αυτά δηλώνει στον 9.84 ο γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, σημειώνοντας ότι μόνο ξένη δύναμη ως «προβοκάτορας» θα ήθελε κλιμάκωση της κρίσης στο Αιγαίο. Η Ελλάδα ποτέ δεν λειτούργησε επιθετικά, αλλά και η Τουρκία σε αυτή τη φάση έχει σοβαρότερα ζητήματα να διαχειριστεί.

http://teleytaiaexodos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου