.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ DC LEAKS: ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕ


ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ 2.500 ΧΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΑ DC Leaks

 

 Ιδού μια πλήρης λίστα των επιχορηγούμενων από τον George Soros ΜΚΟ που χειραγωγούν εκλογές σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.

Η επίσκεψη στο cache του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του George Soros που έχει διαρρεύσει προκαλεί κάτι σαν τρόμο.

Ο Ούγγρος δισεκατομμυριούχος και οι ΜΚΟ του ασκούν τεράστια εξουσία και τα έγγραφα που μοιράστηκαν από τα DC Leaks δείχνουν πώς ο Σόρος ανατρέπει κυβερνήσεις και υποκινεί  εμφύλιους πολέμους έτσι ώστε να μπορεί να επιτυγχάνει τεράστια οικονομικά κέρδη.

Πρόκειται για ένα πελώριο θησαυρό από πρακτικά των ΜΚΟ του Σόρος, από Λευκές Βίβλους,  excel προϋπολογισμών, και σχέδια για τα μέσα ενημέρωσης που περιγράφουν με λεπτομέρειες πώς ο Σόρος και οι ΜΚΟ του κουμαντάρουν κυβερνήσεις και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πίσω από τις κουρτίνες.

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη, με δυνατότητα αναζήτησης, αρχεία στην ιστοσελίδα DCLeaks, τα οποία περιγράφουν τον Σόρος και το δίκτυο των ΜΚΟ του να έχουν"δούλους που χύνουν το αίμα εκατομμυρίων και εκατομμυρίων ανθρώπων απλά για να τον κάνουν ακόμα πιο πλούσιο".

Ο George Soros είναι ένας Ουγγροαμερικανός μεγαλοεπιχειρηματίας, επενδυτής, φιλάνθρωπος, πολιτικός ακτιβιστής και συγγραφέας ο οποίος είναι ουγγρικής-εβραϊκής καταγωγής και κατέχει διπλή υπηκοότητα. Καθοδηγεί πάνω από 50 παγκόσμια και περιφερειακά προγράμματα και ιδρύματα. Ο Soros αναφέρεται σαν ο αρχιτέκτονας και χορηγός σχεδόν κάθε επανάστασης και πραξικοπήματος σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 25 χρόνια. Χάρη σε αυτόν και τις μαριονέτες του οι ΗΠΑ θεωρούνται ένα βαμπίρ, όχι ένας φάρος ελευθερίας και δημοκρατίας. Οι δούλοι του χύνουν το αίμα εκατομμυρίων και εκατομμυρίων ανθρώπων απλά για να τον κάνουν ακόμα πιο πλούσιο. Ο Σόρος είναι ένας ολιγάρχης που επιχορηγεί το Δημοκρατικό Κόμμα, την Χίλαρυ Κλίντον, εκατοντάδες πολιτικούς σε όλο τον κόσμο. Αυτή η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει στον καθένα να ρίξει μια ματιά σε απόρρητα έγγραφα της Open Society Foundation, του ιδρύματος του Τζορτζ Σόρος και των συναφών οργανισμών.Απεικονίζει σχέδια εργασίας,  στρατηγικές, προτεραιότητες και άλλες δραστηριότητες του Σόρος. Αυτά τα έγγραφα ρίχνουν φως σε ένα από τα πλέον σημαντικά δίκτυα επιρροής που λειτουργούν σε όλο τον κόσμο.

Ιδού μια πλήρης λίστα των ΜΚΟ του Soros που χειραγωγούν εκλογές σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, πλήρης με τους στόχους του προγράμματος, πρόσωπα επαφής και ποσά επιχορήγησης.


Το Zerohedge αναφέρει ...

Τα 2576 αρχεία κυκλοφόρησαν από το DCLeaks, μια ιστοσελίδα που ισχυρίζεται ότι"ξεκίνησε από Αμερικανούς hacktivists (ΣτΜ, από το hack-χακάρω και το ακτιβιστής) που σέβονται και εκτιμούν την ελευθερία του λόγου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κυβέρνηση του λαού".

Τα έγγραφα προέρχονται από πολλαπλά τμήματα των οργανώσεων του Σόρος. Η οργάνωση  Open Society Foundation του Σόρος φαίνεται να είναι η ομάδα με τα περισσότερα έγγραφα στην διαρροή. Τα αρχεία προέρχονται από τμήματα που αντιπροσωπεύουν σχεδόν όλες τις γεωγραφικές περιοχές του κόσμου, από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ευρασία, την Ασία, την Λατινική Αμερική, την Αφρική, το "Γραφείο του Προέδρου” της Παγκόσμιας Τράπεζας, καθώς και από μια άγνωστη οντότητα που αναφέρεται σαν SOUK. Όπως παρατηρεί το Daily Caller, υπάρχουν έγγραφα που χρονολογούνται από τουλάχιστον το 2008 έως το 2016.

Τα έγγραφα στην διαρροή πηγαίνουν από ερευνητικές εργασίες, όπως η “Ευρωπαϊκή κρίση: βασικές εξελίξεις των τελευταίων 48 ωρών" με επίκεντρο τις επιπτώσεις της προσφυγικής   κρίσης, έως ένα έγγραφο με τίτλο "Η ουκρανική συζήτηση στην Γερμανία”, και σε μια ενημέρωση έκδοσης ειδικών οικονομικών επιχορηγήσεων .

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσε από το WikiLeaks νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έδειξε ότι ο Σόρος είχε συμβουλεύσει την Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια της θητείας της σαν Υπουργός Εξωτερικών πώς να χειριστεί τις ταραχές στην Αλβανία - συμβουλές βάσει των οποίων εκείνη ενήργησε.

Μέσω:Επιμέλεια Μετάφρασης  ο Γιώργος του Κλικ


ΠΗΓΗ: theduran
http://teleytaiaexodos.blogspot.gr