.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Γιώργος Χαραλαμπίδης:Η διαφθορά κ καταστρατήγηση του λόγου,κλειδί για την καθυπόταξη των πολιτών.

Μια απλή επιδείνωση του καιρού, μια ξαφνική θεομηνία, αποδεικνύει, εκτός των άλλων, το μέγεθος της καταστροφής το οποίο έχει απλωθεί στην Χώρα, καθιστώντας πλέον την προληπτική οργάνωση εν όψει δύσκολων φυσικών καταστάσεων, κυρίως λόγω των απότομων καιρικών συνθηκών, εκ των πραγμάτων, αδύνατη.
Το χρήμα που ελέγχεται από την λεγόμενη ελίτ, μια ισχνή δηλαδή
μειοψηφία παγκοσμίως, με μοναδικό της σκοπό τον άκρατο πλουτισμό έναντι της πλειοψηφίας που υποφέρει, δεν μπορεί παρά να είναι εργαλείο διαφθοράς.
Επομένως η μοναδική λύση για την Ελληνική περίπτωση, απαιτεί τα οικονομικά μεγέθη και τον πλούτο της Ελλάδας, να το διαχειρίζεται μια Ελληνική Πατριωτική Δημοκρατική κυβέρνηση, η οποία με την σειρά της, να ελέγχεται από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας, με τις ανάλογες διαφανείς δημοκρατικές διαδικασίες.
Σηκωθείτε Αδέλφια !!!
Ορθώστε Ανάστημα !!!
Σας φαντάζουν θεόρατοι, γιατί γονατίσατε !!!
Εμπρός...βοηθάμε...ΟΛΟΙ !!!
Ο Γιώργος Χαραλαμπίδης, μέλος του Ε.ΠΑ.Μ., στην εκπομπή «Ακροβάτες Του Ονείρου», στον ραδιοφωνικό σταθμό "Σπορnews 90,1 fm": της Λάρισας, με τον Πέτρο Ιωάννου.
Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017.