.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Η Εφορία καταλήστεψε 839.066 λογαριασμούς ελλήνων με αντισυνταγματικό νόμο

«Θύματα» της εφορίας έπεσαν το 2016 περίπου 839.066 φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές.Εις βάρος τους, ενεργοποιήθηκαν τα αναγκαστικά μέτρα που προβλέπει ο νόμος. 

Η μεγάλη πλειοψηφία από αυτά τα περίπου 840.000 άτομα έχει βρεθεί με μπλοκαρισμένους τους τραπεζικούς λογαριασμούς με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική τους δραστηριότητα.

Μόνο συγκριτικά με το τέλος Νοεμβρίου, ο αριθμός των οφειλετών που υπέστησαν δέσμευση του τραπεζικού τους λογαριασμού, αυξήθηκε κατά 12.845 άτομα.

Συνολικά, ο αριθμός των οφειλετών περιορίστηκε τον Δεκέμβριο στα 4.146.483 άτομα ενώ από αυτούς, τα 1.647.771 άτομα ανήκουν στην κατηγορία αυτών που μπορούν να υποστούν τα αναγκαστικά μέτρα
 

Στα 95,29 δις. ευρώ το χρέος στο δημόσιο στα τέλη του 2016
 

Ο Δεκέμβριος, παρά την ικανοποιητική πορεία των εισπράξεων, έφερε νέα εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο.

Το «νέο» ληξιπρόθεσμο χρέος, δηλαδή αυτό που έχει εγγραφεί στα βιβλία της εφορίας μετά την 1/1/2016, έφτασε στα 13,906 δις. ευρώ έναντι 12,628 δις. ευρώ τον Νοέμβριο.

Δηλαδή, μέσα σε μόλις έναν μήνα, προστέθηκαν 1,278 δις. ευρώ. Αν προστεθούν κατά 81,384 δις. ευρώ που είναι το «παλαιό» χρέος (δηλαδή αυτό που είχε σχηματιστεί μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου του 2015 συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμών που έγιναν μέσα στο 2016, τότε το σύνολο των χρεών προς τους φορολογούμενους έφτασε στο τέλος του 2016 στα 95,29 δις. ευρώ.


ΠΗΓΗ: ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ

http://teleytaiaexodos.blogspot.gr