.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

[Έθνος]: «Στο πόδι» η Σάμος για τους παραβατικούς μετανάστεςΚάτοικοι της κοινότητας Μυτιληνιοί Σάμου με τρακτέρ και αυτοκίνητα απέκλεισαν χθες το πρωί τις εγκαταστάσεις του πρώην σφαγείου Κνίτη, έξω από το χωριό τους και περίμεναν με άγριες διαθέσεις τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μπαλάφα, που επισκέφθηκε το νησί.
Την κινητοποίηση προκάλεσε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο υφυπουργός θα πήγαινε στην περιοχή για να επιθεωρήσει τους χώρους των πρώην σφαγείων, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη δημιουργία εκεί προαναχωρησιακού κέντρου για παραβατικούς μετανάστες.
Στο Βαθύ
Ο κ. Μπαλάφας δεν πήγε τελικά στην περιοχή, παρά μόνο στο hotspot στο Βαθύ, όπου ενημερώθηκε για τις συνθήκες και τις ελλείψεις, ενώ έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών από μερίδα προσφύγων. «Τον ενημέρωσαν τα μέλη της Νομαρχιακής ότι υπάρχει κινητοποίηση και αποφάσισε να μην έρθει», υποστήριξε στο «Εθνος» ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μυτιλινιών, Γιώργος Ελευθερόγλου. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, και ο αντιπεριφερειάρχης του νησιού, Νίκος Κατρακάζος, αρνήθηκαν να συναντήσουν τον υφυπουργό.
«Τα έχουμε πει κατ΄ επανάληψη με τον υπουργό και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ αύριο (σ.σ. σήμερα) θα δούμε τους πολιτικούς αρχηγούς. Ζήτησα από τον κ. Μπαλάφα να αναβάλει την επίσκεψη για άλλη μέρα, γιατί θα έφερνε αναστάτωση στο νησί, όπως κι έγινε.
… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ
http://www.multi-news.gr