.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Δημήτρης Καζάκης: Η κυβέρνηση δεν μου δίνει σημάδια αισιοδοξίας

Η κοινωνική εισοδηματική ικανότητα των Ελλήνων και των Ευρωπαίων, η παρέμβαση των ΗΠΑ και του Μπαράκ Ομπάμα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας υπό την ακολουθούμενη πολιτική λιτότητας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο , βρέθηκαν στην πολιτική και οικονομική ανάλυση του γραμματέα του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο 9,84 και στα πλαίσια της εκπομπής του Γιώργου Σαχίνη.

Η Ελλάδα πρέπει να κινηθεί στη γραμμή διαγραφής του Χρέους ή του Grexit , είπε ενδεικτικά. Το κράτος να νοικοκυρέψει τα του οίκου του και να ενισχύσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις δίνοντας ώθηση στην ανάπτυξη. 

Ξεκάθαρο θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τον ίδιο και το τοπίο αναφορικά τις αντοχές και το ρόλο των τραπεζών, όπως και το ρόλο της ΕΚΤ.