.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΧΡΕΟΥΣ» ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


https://olympiada.files.wordpress.com/2015/02/f8b10-ce9aceb1cf84cebfcf87ceaecf80ceaccebbceb9cebacf8ccf83cebccebfcf82cf83cf84ceb7cebdcebfcf85cf81ceaccf80ceb5cf81ceb9cebcceadcebdc.jpg?w=552&h=307

http://www.toxrima.gr/wp-content/uploads/2013/04/stern4587.jpg

http://fyllokaiftero.gr/wp-content/uploads/2014/03/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B7.jpg
http://www.real.gr/filescalendar/2013/April/athina.jpg
https://olympiada.files.wordpress.com/2015/02/8895f-cea0ce95ce99ce9dce912b2.jpg
http://www.newspistol.com/content/data/multimedia/images//foto_3_gia_thema_karlh.jpg
http://www.politique-actu.com/files/41952-distomo-1,bWF4LTY1NXgw.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-AKKUBHNIlcM/U5a-MqLs3eI/AAAAAAABbHg/KfieFJKdLDU/w800-h800/%25000.jpg
https://olympiada.files.wordpress.com/2015/02/7fd44-nazi2.jpg?w=540&h=545
Από την Σοφία
 
Πολλοί λένε ότι το μόνο που ζητάμε είναι να γίνει για την Ελλάδα ό,τι έγινε και για την Γερμανία που το χρέος της κουρεύτηκε, δηλαδή χαρίστηκε κατά το ήμισυ το 1953 και το υπόλοιπο πάγωσε μέχρι την ένωση των δύο Γερμανιών -στο μόρφωμα που τώρα λουζόμαστε- όπου και πάλι έκαναν την κορόιδα και δεν πλήρωσαν τίποτε.

Είναι όμως υβριστικό και βαθύτατα προσβλητικό για την Ελλάδα να συγκρίνεται το ελληνικό χρέος με το χρέος της Γερμανίας που είναι πραγματικό και προήλθε από την ισοπέδωση όλης της Ευρώπης!!!
 
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΒΑΛΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΣ ΧΩΡΑ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΣ ΧΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Οι Γερμανοί διέλυσαν το σύμπαν από όπου πέρασαν! Για αυτό χρωστούσαν! Χρωστούσαν να αποκαταστήσουν τουλάχιστον τις υλικές και οικονομικές ζημίες που είχαν προκαλέσει. 
Η Ελλάδα έχασε το 1/3 του πληθυσμού της πέρα από την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν την οποίαν ποτέ δεν αποζημίωσαν.
 
Μην συγκρίνουμε λοιπόν το χρέος της Ελλάδος που είναι παράνομο και καταδολιευμένο με το πραγματικό χρέος των χασάπηδων της Ευρώπης που τους χαρίστηκε εις βάρος όλων των άλλων.

Και η μεγαλύτερη και «διαβολική» ειρωνεία της τύχης είναι ότι ο σκληρωτικός υπουργός οικονομίας της σημερινής Γερμανίας, που ποτέ δεν αποζημίωσε την Ελλάδα, και ο οποίος κουνάει διαρκώς αυτό το δάχτυλο απαιτώντας «να πληρώσουμε το χρέος μας» είναι ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΚΑΙΡΙΝΓΚ!
olympia.gr