.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.ΠΑ.Μ. "Ο άλλος δρόμος για την Πατρίδα μας" 4η ΗΜΕΡΑ - Β' Μέρος. 14/06/2015.

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.ΠΑ.Μ.: "Ο άλλος δρόμος για την Πατρίδα μας" 11 έως 14 Ιουνίου 2015. Η Τέταρτη ημέρα του Συνεδρίου, Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 (Β' Μέρος).

Οι εργασίες του 4ου Συνεδρίου άρχισαν την Πέμπτη 11 Ιουνίου, με χαιρετισμούς του Θεμιστοκλή Συμβουλόπουλου, εκ μέρους της απερχόμενης Π.Γ. και του Δημήτρη Καζάκη. Στη συνέχεια, την έναρξη των εργασιών χαιρέτισαν εκπρόσωποι κομμάτων, κινημάτων και προσωπικότητες.

Την Παρασκευή το πρωί, άρχισε η διαδικασία του πολιτικού διαλόγου. Ακούστηκαν οι απολογισμοί των απερχόμενων οργάνων και ομιλίες δεκάδων συνέδρων, που διήρκησαν έως το απόγευμα της Κυριακής και αφορούσαν σε πολιτικά και οργανωτικά θέματα.

Με την πολιτική του απόφαση, το 4ο Συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) διαπιστώνει ότι «η νέα συγκυβέρνηση απέδειξε ότι δεν θέλει και δεν μπορεί να υπηρετήσει τον ελληνικό λαό και την πατρίδα» και «δεσμεύει το Μέτωπο να μην υπάρξει τώρα και στο μέλλον κανενός είδους πολιτική συνεργασία με πρόσωπα, δυνάμεις, ομάδες και σχήματα που ψήφισαν ή στήριξαν το καθεστώς κατοχής και τους νόμους του».

Θεωρεί ότι «μόνο το Ε.ΠΑ.Μ. στη σημερινή συγκυρία μπορεί να δημιουργήσει τον αντίπαλο πόλο έναντι των δοσιλόγων του μνημονίου και του αντιμνημονίου» και «αναλαμβάνει το καθήκον να συμβάλει στη δημιουργία μιας ευρείας Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας στη βάση των θεμελιωδών προταγμάτων του Μετώπου, όπου θα μπορεί να συμμετάσχουν προσωπικότητες, εκπρόσωποι των ζωντανών δυνάμεων του έθνους».

Επίσης, σύμφωνα με την πολιτική απόφαση, «για να ανταπεξέλθει το Ε.ΠΑ.Μ. στον αγώνα και για να αντέξει υπό τις νέες ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες, χρειάζεται να γίνει ακόμη πιο συνεκτική και ενιαία οργάνωση. Θα πρέπει οι οργανώσεις και τα όργανά τους να λειτουργούν σαν ενιαίος οργανισμός μάχης τόσο στα καθημερινά πολιτικά μέτωπα, όσο και μέσα στην κοινωνία με όρους κινήματος».

Η νέα Πολιτική Γραμματεία του Μετώπου δεσμεύτηκε από το συνέδριο να καταθέσει εντός μηνός από την συγκρότησή της σε σώμα, πλήρες και αναλυτικό πολιτικό σχέδιο δράσης του Ε.ΠΑ.Μ. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πολιτική απόφαση, «το σχέδιο αυτό θα έχει σαν στόχο να αναδείξει το Ε.ΠΑ.Μ. σε δύναμη ικανή να διεκδικήσει την εξουσία για τον λαό άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου