.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015

Ο Τσίπρας ανακοινώνει στους Έλληνες τον νέο νταβατζή τους...

του Γιώργου Χαλιμούρδα

Καλοκαιριάτικα είδαν πολλά τα μάτια μας. Είδαμε τον κ.Τσίπρα με έναν μαγικό τρόπο να βαφτίζει το ΟΧΙ ΝΑΙ, είδαμε τον κ.Τσίπρα να στηρίζεται στο πολιτικό έκτρωμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ για να περάσει το χειρότερο όλων των μνημονίων-ταφόπλακα του Ελληνικού λαού και βλέπουμε τον κ.Τσίπρα να προχωρά το σχεδιασμό ακάθεκτος.

Και ποιος είναι αυτός ο σχεδιασμός; Μας τον είπε ορθά κοφτά.

Οι τροικανοί είναι φίλοι μας, τους αγαπάμε, αγαπάμε τας Ευρώπας και θέλουμε περισσότερους από αυτούς να μας ελέγχουν, να κανονίζουν τα του οίκου μας, να μας νουθετούν, να μας κυβερνούν.

Δηλαδή να γίνει κανονική αποικία των Γερμανών η πατρίδα μας με τις ευλογίες του εγχώριου πολιτικού συστήματος, προεξέχοντος του κου Τσίπρα.

Δηλαδή να προχωρήσει η πολιτική ενοποίηση της ΕΕ με λαγό το Τσίπρα και πειραματόζωο τον Έλληνα...

...η συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/20...